Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Λιγότεροι σήμερα στην κεντρική πλατεία Αγρινίου

Λιγότεροι σήμερα στην κεντρική πλατεία Αγρινίου

Λουκέτο σε  σχολεία, πάρκα, καφετέριες, νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ, καφενεία, εμπορικά καταστήματα, εκκλησίες, μουσεία και όλοι οι χώροι που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού και παράλληλη απαγόρευση συγκέντρωσης άνω των 10 ατόμων στον ίδιο χώρο.

Αυτά είναι τα κύρια   περιοριστικά μέτρα που αναγκάστηκε να λάβει η κυβέρνηση, προκειμένου να επιβραδυνθεί η επιδημία COVID-19 και να μην επιβαρυνθεί, σε σημείο κατάρρευσης, το σύστημα Υγείας της χώρας.Συνεχείς εξάλλου είναι οι περιπολίες της αστυνομίας σε κοινόχρηστους και άλλους χώρους και στο Αγρίνιο.

Παρά την απειθαρχία που επέδειξαν πολλοί το προηγούμενο διάστημα, η σημερινή εικόνα της κεντρικής πλατείας Αγρινίου δίνει την εντύπωση πως ο κόσμος αρχίζει να συνειδητοποιεί την κρισιμότητα της κατάστασης.

Ελάχιστοι  οι διερχόμενοι, ελάχιστοι και οι ηλικιωμένοι συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες. Ακόμη και αυτοί πάντως δέχονται τις «επισκέψεις» των αστυνομικών που τους υπενθυμίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε το μήνυμα Μητσοτάκη:«Το Σαββατοκύριακο είναι μία ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη: Αφού δεν θα έχουμε καμία επαγγελματική υποχρέωση, δεν κυκλοφορούμε».

Οι φωτό στις 13.00

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.