Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Λιμενικό: πώς εντοπίστηκε το βυθισμένο αυτοκίνητο με τον Λάμπρο Νταλαπέρα

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό για τον εντοπισμό του Λάμπρου Νταλαπέρα, με καταγωγή από το Καστράκι Αγρινίου, που αναζητούνταν από τις 29 Ιανουαρίου και που τελικά το όχημά του εντοπίστηκε χθες στη θαλάσσια περιοχή της Νικιάνας στη Λευκάδα, με τη σορό του άτυχου 63χρονου να βρίσκεται στο πίσω μέρος του Ι.Χ.Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Λευκάδας από επαγγελματία αλιέα για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος, στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα “ΝΙΚΙΑΝΑΣ” Λευκάδας στο βυθό και σε βάθος 6,3 μέτρα.
Άμεσα στο σημείο, κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής από ξηράς καθώς και επαγγελματίας ιδιώτης δύτης για παροχή συνδρομής.

Λίγη ώρα αργότερα, ανωτέρω δύτης εντόπισε στο πίσω μέρος του Ι.Χ.Ε οχήματος μία σορό, άνδρα, όπου μετά την ολοκλήρωση της ανέλκυσης του οχήματος με τη συνδρομή δυτών και οχήματος οδικής βοήθειας αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.
Πρόκειται για 63χρονο ημεδαπό, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Λευκάδας την 29/01/2019.

Από την Λιμενική Αρχή Λευκάδας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών ενώ κατά την ανέλκυση του οχήματος δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.