Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Ληστεία στο τρενάκι των Χριστουγέννων στο κέντρο του Αγρινίου το επόμενο βήμα…

treno

Όχι μην τρομάζετε, δεν συνέβη. Διαβάστε προσεκτικά ότι γράφουμε «το επόμενο βήμα». Όχι πως θα ήταν παράξενο να έχει συμβεί. Απλά στο σύντομο σημερινό μας σημείωμα αν σταθούμε λίγο σιωπηλοί μπροστά σε όλα αυτά τα θαυμαστά και απίθανα που διαβάζετε κάθε μέρα εδώ στον τοπικό Τύπο.

Χθες τρεις τύποι επιτέθηκαν σε έναν ποδηλάτη, τον χτύπησαν και του άρπαξαν δύο κινητά που είχε πάνω του. Πλέον τα έχουμε δει κι ακούσει όλα. Ούτε ποδήλατο δεν μπορείς να κάνεις πλέον. Κι αυτό απαντά ελαφρώς στο γιατί έχουμε τόσους αστυνομικούς και τόσους λίγους πυροσβέστες ή διασώστες.

Μα γιατί και οι πυροσβέστες και οι διασώστες χρειάζονται αστυνομικούς για να πάνε σε μερικά συμβάντα! Κι όχι σε ένα και δύο. Και στα σχολεία να φυλάνε τους δασκάλους και τους πανεπιστημιακούς χρειάζονται πολλές φορές.  Και σωματοφύλακες χρειάζονται για τους φοιτητές κι όταν καίγονται οι τράπεζες χρειάζονται. Κι όταν πεθάνει κανένας με μεγάλη οικογένεια και σκάσει για τσαμπουκά στο τμήμα για να στείλει 10 στο νοσοκομείο ακούγοντας τις ραδιοσυχνότητες της αστυνομίας!

Ειλικρινά το μόνο που μένει είναι να μάθουμε ότι έγινε η Δήμου Τσέλιου(Δημοτσελίου) σαν τη Σάντα Φε. Ότι ενώ το τρενάκι με την Φιλαρμονική γύρναγε στην πόλη, του επιτέθηκαν καβαλάρηδες ληστές και πήραν ότι βρήκαν! Θα είναι μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.