Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Σπήλιος Λιβανός: “Ο Ερντογάν έπαιξε και έχασε”

Σπήλιος Λιβανός: “Ο Ερντογάν έπαιξε και έχασε”

«Ο Έρντογαν έπαιξε και έχασε». Με τη φράση αυτή ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις κατά την παρουσία του σήμερα στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1, με τους δημοσιογράφους Μαριόν Μιχελιδάκη και Κώστα Λασκαράτο.

Ο βουλευτής τόνισε τις απανωτές ήττες που υφίσταται η Τουρκία διεθνώς, αποτέλεσμα και των συντονισμένων ενεργειών της ελληνικής κυβέρνησης.

“Η ομόφωνη καταδίκη των τουρκικών ενεργειών από τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, η απαγόρευση πώλησης των F-35 και η επιβολή κυρώσεων για την αγορά των αμυντικών πυραύλων S-400 που αποφάσισε η αμερικανική Γερουσία εις βάρος της Τουρκίας, αποτυπώνουν τη διπλωματική απομόνωση της Άγκυρας” ανέφερε.
Παράλληλα, ο βουλευτής τόνισε την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στη Λιβύη και την αποδυνάμωση των υποστηριζόμενων, από τον Πρόεδρο Ερντογάν, πολιτικών δυνάμεων.
Τέλος, ο Σπήλιος Λιβανός τόνισε για ακόμα μια φορά, την ανάγκη ομοψυχίας και ενός αρραγούς εθνικού μετώπου έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΣΑΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ……………ΦΟΒΗΘΗΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHRISTOS

  2. Δημήτρης κοντονικας

    Άμα το λέει ο Λίβανος έτσι θα είναι

  3. Ανώνυμος

    Εσύ νομίζεις ότι μιλάς σε πρόβατα…έχασε Ναι όπως τα λες εκεί πουδεν είχε καμία δικαιοδοσία καταφερε και μπηκε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.