Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Σε βαρύ κλίμα η συζήτηση για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου

dscf1209 Σε βαρύ κλίμα έγινε η συζήτηση για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου στα πλαίσια της σύσκεψης που έλαβε χώρα σήμερα στο Πανεπιστήμιο Πατρών για τα ζητήματα του ιδρύματος . Η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, επανέλαβε την άποψη της περί μεταφοράς των πανεπιστημιακών τμημάτων Αγρινίου στην Πάτρα.
Βασικό συμπέρασμα που εξήγαγαν οι εκπρόσωποι της Αιτωλοακαρνανίας είναι πως περισσότερο από ποτέ απαιτείται εγρήγορση για να σταματήσει η μεθοδευμένη διεργασία αποδυνάμωσης των τριών τμημάτων του Αγρινίου και μεταφοράς τους στην Πάτρα.
Στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Πρύτανης Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου παρέστησαν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος, Μαρία Τριανταφύλλου, Κώστας Καραγκούνης και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Επίσης ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Παρέστη επίσης ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και βουλευτές της Αχαΐας.
Ουσιαστικά στη σύσκεψη επαναδιατυπώθηκαν οι γνωστές απόψεις των δύο πλευρών. Η μεν Πρυτανεία να επιμένει πως για την καλύτερη ακαδημαϊκή τους λειτουργία τα τμήματα πρέπει να μεταφερθούν στην Πάτρα ενώ οι Αιτωλοακαρνάνες εξέφρασαν την κάθετη διαφωνία τους υποστηρίζοντας πως πρέπει να επανιδρυθεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας. Βουλευτές της Αχαΐας (όχι όλοι)  συμμερίστηκαν τις απόψεις της Πρυτάνεως ωστόσο η ίδια αποδέχθηκε πως προς το παρόν το θέμα αυτό έχει παγώσει και δεν προτίθεται να υλοποιηθεί  η απόφαση της Συγκλήτου για μεταφορά.   Ήταν εμφανές ωστόσο πως πρόκειται για μια προσωρινή στάση καθώς το ζήτημα θα τεθεί με έμφαση στα πλαίσια του «Αθηνά 2»  καθώς  αναμένονται νέες αλλαγές στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας.
Μετά τη σύσκεψη ακολούθησε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε  η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.”Κατανοούμε την  επιθυμία των πολιτικών να ενισχυθεί η κοινωνία του Αγρινίου. Εμείς εμμένουμε στην άποψη ότι η σωστή ακαδημαϊκή λειτουργία των τμημάτων δεν μπορεί να γίνει με την παραμονή τους στο Αγρίνιο, ούτε να μείνουν οι φοιτητές στο Αγρίνιο με απογυμνωμένα τμήματα”, είπε η Πρύτανης απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον των τμημάτων του Αγρινίου. Η ίδια ωστόσο τόνισε πως οι όποιες αλλαγές θα τεθούν επί τάπητος στη συζήτηση που θα γίνει γενικότερα για τις αλλαγές στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, ενώ δεσμεύτηκε ότι “όσο τα τμήματα παραμένουν στο Αγρίνιο θα έχουν την ίδια διαχείριση με τα τμήματα της Πάτρας”. Σημείωσε επίσης-απαντώντας σε σχετική ερώτηση- πως δεν υπάρχει εκφρασμένη επισήμως σκέψη του υπουργείου Παιδείας για εκ νέου αυτονόμηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Η παρέμβαση Καραγκούνη

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας (ΝΔ) Κώστας Καραγκούνης τόνισε στην τοποθέτησή του πως καμία υποβάθμιση των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου, είτε μέσω του περιορισμού του προύπολογισμού τους, είτε μέσω μετακινήσεων των μελών ΔΕΠ από τα τμήματα αυτά, δε θα είναι αποδεκτή. Υπενθύμισε την εκπεφρασμένη άποψη της Πολιτείας ότι τα πανεπιστημιακά τμήματα όχι μόνο δεν πρέπει να υποβαθμιστούν αλλά να ενισχυθούν. Για κάτι τέτοιο άλλωστε δεσμεύτηκαν διαδοχικά τον τελευταίο χρόνο οι Υπουργοί Παιδείας αυτής της Κυβέρνησης. “Με βάση τη δέσμεση αυτή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από κανέναν η οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης των πανεπιστημιακών τμημάτων. Στην αντίθετη περίπτωση, η αντίδραση όλων των αρμοδίων και υπευθύνων φορέων του Νομού θα είναι καταλυτική και ηχηρή”, ανέφερε.
Στη συνεδρίαση ο Κώστας Καραγκούνης ζήτησε, στα πλαίσια του εθνικού διαλόγου που διεξάγεται για την ανώτατη εκπαίδευση, την επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο. “Όταν όλη η χώρα καλείται να απορροφήσει πάνω από 20 δις ευρώ στον πρωτογενή τομέα από το ΕΣΠΑ, θα ήταν παράδοξο να μην ενδιαφέρει η διασύνδεση της εκπαίδευσης με την εργασία κυρίως τώρα που η χώρα μαστίζεται από την ανεργία. Θα ήταν παράδοξο να μην αποτελεί βούληση τόσο της ακαδημαικής κοινότητας όσο και της πολιτείας, η δημιουργία πανεπιστημίου στο Αγρίνιο”, υποστήριξε.
Ζήτησε  εξάλλου από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας να ενισχυθούν οικονομικά τα πανεπιστήμιακά τμήματα και να ακυρωθούν όλες οι μετακινήσεις των ΔΕΠ. Τέλος, ζήτησε σύντομα το Υπουργείο να παρουσιάσει τις απόψεις του για το αν εξετάζει το ενδεχόμενο επανίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Τι πρότεινε ο Κωνσταντόπουλος 

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας (ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη)κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ζήτησε την παραμονή και ενίσχυση της λειτουργίας των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου. Πρότεινε δε, την ίδρυση Σχολής Αειφορικής Διαχείρισης στην οποία θα υπαχθούν τα Τμήματα του Αγρινίου.Ειδάλλως, εφόσον το Πανεπιστήμιο Πατρών αδυνατεί να υποστηρίξει ακαδημαϊκά και οικονομικά τα τρία Πανεπιστημιακά Τμήματα του Αγρινίου, ο κ. Κωνσταντόπουλος ζήτησε την επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο, κάτι που αποτελεί καθολικό αίτημα της Αιτωλοακαρνανίας.
Ολοκληρώνοντας, ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε τη νευραλγική σημασία των πανεπιστημιακών τμημάτων για το Νομό Αιτωλοακαρνανίας και τις δυνατότητες συμβολής τους στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με δεδομένο μάλιστα ότι δύο εκ των Τμημάτων αυτών είναι μοναδικά στην Ελλάδα ως προς το αντικείμενο λειτουργίας και τη σύνδεσή τους με τo περιβάλλον, την αγροτική οικονομία και την πολιτισμική κληρονομιά.

Φωτό από τη σύσκεψη
Φωτό από τη σύσκεψη

42

3

6

5

Θέματα που ενδιαφέρουν

12 Σχόλια

 1. ΠΑΝΕ-6

  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

 2. ΠΑΝΕ-6

  4 ΜΕ 5 ΤΜΗΜΑΤA ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΠΟΛΗ 100.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΩΝ 30.000 ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΠΙΟ. ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΑ;

 3. Kon/na

  Οι φοιτητες εχουν αποψη. Δεν βλεπω να τους ρωταει κανεις τι θελουν. Δεν θα’πρεπε;

 4. ΠΑΝΕ-6

  ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΦΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΒΑΤΑΧΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΔΩ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ 7-8 ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

 5. Kon/na

  Τοτε εκτος απο τους φοιτητες θα πρεπει να ρωτησουν κι εμας τους γονεις που πληρωνουμε τα παντα και θελουμε τα παιδια μας να παρουν πτυχεια απο τμηματα που δεν υπολειτουργουν η απειλουντε απο καταργηση.

  Ακαδημαικα μιλωντας, η πρυτανις εχει δικιο. Τα τμηματα πρεπει να εχουν συναναστροφες και συνεργασιες με αλλα τμηματα. Στο Αγρινιο θα ειναι παντα αποκομμενα. Αυτη ειναι η μονη αληθεια. Οι φοιτητες, καθηγητες το γνωριζουν αυτο. Οι γονεις επιθυμουν τα λεφτα τους να πιασουν τοπο. ΑΥΤΗ ειναι η μονη δημοκρατια που γνωριζω εγω….οτιδηποτε αλλο λεγεται πολιτικη παρεμβαση για συμφερον.

  Η πρυτανις ηδη συντηρει τα 3 τμηματα στο Αγρινιο. Δεν της περισσευουν χρηματα (απο τα λιγοστα που δωθηκαν απ’την κυβερνηση) να συντηρησει και αλλα 20 τμηματα στη πατρα που της στοιχιζουν λιγοτερο απο αυτα τα 3! Λογικο ειναι αφ’οσον ειναι ολα υπο την ιδια στεγη και χωρο.

  Αναρωτιεμαι λοιπον γιατι η κυβερνηση δεν λεει να αποφασισει μια κι εξω τι θα κανει μ’αυτο το θεμα η και γιατι ο δημαρχος Αγρινιου δεν βαζει καποια εξοδα να εξασφαλησει την ποιοτητα των τμηματων ουτως ωστε να μην καταρευσουν τελειως; Οπως εχω ξαναπει, τα θελει τα τμηματα εκει, χωρις ομως να ξοδευτει.

  Η αποφαση για το πτυχειο του παιδιου μου, επιτρεψτε μου να πω πως δεν ανηκει στο δημαρχο Αγρινιου. Τα τμηματα ειναι εκει 13 χρονια και καταρρεουν. Αν ηταν, ο καθε δημαρχος ΕΙΧΕ την ευκαιρια να κανει κατι σωστο εδω και χρονια. Οχι να τρεχουν ολοι τους τωρα σαν τα αρπαχτικα να κρατησουν με το ζορι και πολιτικη δυναμη τα παιδια μας εκει σε αθλιες ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ συνθηκες. (Δεν εχει σχεση αυτο που λεω με τον τοπο. Δεν φταιει ο τοπος η οι ανθρωποι).

  Αν λοιπον υπαρχει συνειδηση, θα αφηναν τα παιδια/πρυτανη να κανει αυτο που θεωρει σωστο για τα παιδια και τα πτυχεια τους……και τους γονεις που θελουν οτι καλυτερο. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ απο πολιτικους.

 6. Alex Pav

  Φαουλ #1Kon/na
  Posted 6 Μαρτίου 2016 at 12:34 ΠΜ
  Οι φοιτητες εχουν αποψη. Δεν βλεπω να τους ρωταει κανεις τι θελουν…
  Φαουλ #2:Kon/na
  Posted 6 Μαρτίου 2016 at 8:23 ΜΜ Τοτε εκτος απο τους φοιτητες θα πρεπει να ρωτησουν κι εμας τους γονεις….

  ΠΑΝΕ-6.Βλέπεις; Το ίδιο άτομο εμφανίζεται ως γονιός και ως φοιτητής στην ίδια είδηση. Ούτε καν μπαίνει στο κόπο να αλλάξει το Nick. Ανορθόγραφα, χωρίς τόνους. Μπουλούκο…Ο Alex Pav είναι ο εφιάλτης σου. Σε περιμένει στη γωνία να κάνεις το μοιραίο σου λάθος.
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 7. ΠΑΝΕ-6

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΦΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΘΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ 12.000 ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ….ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ; ΟΧΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…ΑLEX PAV ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

 8. Kon/na

  ΕΙΜΑΙ γονεας και εχω παιδι εκει και ενυμερωνομαι για τα παντα οπως ειναι φυσικο.

  Alex Pav, δεν ξερω ποιος ειναι ο Nick, ουτε κανενας αλλος απ’αυτους που ονομαζεις. Κατι σου ειπα την τελευταια φορα για τα ‘ληγμενα’ που παιρνεις…..και οπως παντα, εισαι εκτος θεματος.

 9. Kon/na

  ΠΑΝΕ -6

  Δεν καταλαβαινω τι εννοειται με την φραση, ‘ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ 12.000 ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ….’ . Τους πεφτει λογος ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γ’αυτα τα 3 τμηματα, που υπολειτουργουν και ειναι ετοιμα να κλεισουν, απλα και μονο επειδη ειναι στο Αγρινιο και θεωρουν πως τους πεφτει λογος σε ακαδημαικα θεματα……η ισως για ΑΛΛΑ τμηματα σε αλλο μερος της ελλαδας που εχουν στειλει κι αυτοι τα δικα τους παιδια;

  Οπως κι αν εχει, σε ολη την Ελλαδα ΔΕΝ θα’πρεπε να λειτουργουν τετοιου ειδος ‘ξεχασμενα’ τμηματα. Ολα εκεινα τα Πανεπιστημια που υδρυθηκαν απο το 1998-2012 ηταν καθαρα για πολιτικους λογους ΚΑΙ να επωφελειται οικονομικα η καθε περιφερεια. Ας μην κοροιδευομαστε.

  Επισης, θα’θελα να επισημανω οτι μολις περσι, που ανοιξε μεσα σε μια νυχτα, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ τμημα στην Κοζανι με το ονομα ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟς, (πληρη αναγνωρισμενο) απο το πουθενα…..που ηταν η περιφερεια σας να στειλει επιστολες και ενστασης; Διοτι το υπαρχον τμημα εκει στο Αγρινιο (Διαχειρησης Περιβαλλοντος και Φυσικον Πορον), εχει αλλαξει εδω και 3 χρονια το προγραμμα σπουδων του και εχει ενταχθει στην Πολυτεχνικη σχολη, με απειρες προσπαθειες για αναγνωριση….ΑΛΛΑ η κυβερνηση δεν λεει να δωσει εγκριση για την αναλογη μετονομασια της σχολης για να αναγνωριστει αυτο το γεγονος και να ‘παρει αξια’. ΑΥΤΑ τα προβληματα δεν βλεπω να θελει να τα λυσει ο δημαρχος παρ’ολα που θα εξυπηρετουσε τον τοπο σας και τα παιδια.

  Θεληση για συνεργασια δεν βλεπω. Κοντρα ομως πολυ. Βοηθηστε τα παιδια…..να παρει αξια το πτυχειο τους.

  Ας γινει και μια ερευνα να δειτε ποσα παιδια δεν ερχοντε πια γιατι δεν αντεχουν αλλο οικονομικα. Γυριζουν στα πατρικα τους……αλλα θεσσ/νικη αλλα Αθηνα και πολλα απο νησια. ΕΣΤΙΕΣ ποτε δεν ειχατε εκει. Σιτιση εικονικη. (προχτες ειχαν σουτζουκακια με ρυζι….μονο που ειχαν τελειωσει προ πολλου τα σουτζουκια και τους εδωσαν ΣΚΕΤΟ το ρυζι). Να φαει ο δημαρχος σκετο ρυζι.

  ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ……κουραστικαμε πια αυτο το πολεμο μεταξι Αγρινιο- Πανεπιστημιο.

 10. ΠΑΝΕ-6

  ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΝΔΑ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥN; ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ.ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΩΝ 100.000 ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΜΙΣΕΣ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΣΙΤΙΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ.

 11. Alex Pav

  Κon/na:Alex Pav, δεν ξερω ποιος ειναι ο Nick, ουτε κανενας αλλος απ’αυτους που ονομαζεις”
  ΑΧΑΧΑΧΑ. Ο Nick δεν είναι κανένας, εννοείται το Nickname σου που είναι “Κοn/na” ΑΧΑΧΑΧΑ. Αγράμματο κούτσουρο, πέρασες το Nick για όνομα.χαχαχχααχαχααχχ. Και μετά μας μιλάς για Πανεπιστήμια. Για άλλη μια φορά γιαούρτια.χαχα

 12. Kon/na

  Alex Pav,

  I too happen to believe you are a ridiculous excuse for a human being but I try to be ladylike, and control the urge to give you a piece of my mind. Had you written it in English in the first place, I would have known you meant ‘nickname’, you idiot. You think you are so intelligent because you force others to communicate in Greek. Well, I have a suggestion for you; why don’t you write to me in English so that all of us who can communicate this way can have a really good time laughing at and teasing you? You never have anything worthwhile to say, only commenting on petty issues which are in no way connected to any of the issues discussed.

  You are the one who is uneducated in every way and if anyone should do the yoghurt throwing, it should be me. You loser with the I.Q of a pigeon.

  Ha ha ha ha ha…..ok now? Feel better?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.