Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Live Τρίτων-ΑΟ Αγρινίου στον αγώνα κατάταξης

Live Τρίτων-ΑΟ Αγρινίου στον αγώνα κατάταξης

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ βάζουν φωτιά όχι μόνο στην Α1, αλλά και στις χαμηλότερες κατηγορίες! Η απόφαση για αναδιάρθρωση και το ρευστό σκηνικό για το πόσες ομάδες θα αποκτήσουν το δικαίωμα ανόδου σε μεγαλύτερη κατηγορία φέρνει στο προσκήνιο ως και ματς κατάταξης, τα οποία σε άλλες περιόδους γίνονταν απλά και μόνο για να επαληθευτεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση του Τρίτωνα με τον ΑΟ Αγρινίου, δηλαδή τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των αντίστοιχων ομίλων τους στη Β’ Εθνική κατηγορία, γίνεται αυτομάτως ένα ντέρμπι προτεραιότητας για την άνοδο στην Α2!

Ο Τρίτωνας διεκδίκησε στο μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής, τελικά τερμάτισε 3ος (σε ισοβαθμία με την 2η Δάφνη Δαφνίου).

Ο ΑΟ Αγρινίου είχε αντίστοιχη πορεία στον 2ο όμιλο, τερμάτισε στην 3η θέση με ρεκόρ 20-10. Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα γίνει στο ουδέτερο κλειστό γυμναστήριο της Ακράτας την Τετάρτη 29 Μαϊου, με προγραμματισμένη ώρα έναρξης 17:00. Η ομάδα που θα νικήσει έχει το απόλυτο πλεονέκτημα ανόδου στην Α2, σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο υπάρξουν επιπλέον θέσεις!

Πηγή: telesport.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.