Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Kινητοποίηση στην Εφορία Αγρινίου ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις

pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (1)

Έλαβε χώρα σήμερα η προγραμματισμένη κινητοποίηση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Αγρινίου ενάντια «στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, στις κατασχέσεις της λαϊκής πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και στις καταθέσεις των λαϊκών νοικοκυριών».

Συνδιοργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων. Επιλέχθηκε η σημερινή ημέρα καθώς ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και ήδη στο νέο σύστημα έχουν αναρτηθεί 1.796 πλειστηριασμοί ακινήτων.
Στην κινητοποίηση εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί από τους κκ. Μπεσίνη, Πολύζο και Κοτοπούλη, προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου, των Επαγγελματοβιοτεχνών και της ΟΑΣ αντίστοιχα. Η κεντρική ομιλία εκφωνήθηκε από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Μ.Κατσιγιάννη. Παραδόθηκε ψήφισμα στον προϊστάμενο της Εφορίας ενώ ακολούθησε και πορεία στο κέντρο της πόλης.

Δείτε εικόνες και βίντεο και θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση. 
pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (2) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (3) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (4) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (5) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (6) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (7)
kinitopoiisi-eforia (1) kinitopoiisi-eforia (2) kinitopoiisi-eforia (3) kinitopoiisi-eforia (4) kinitopoiisi-eforia (5) kinitopoiisi-eforia (6) kinitopoiisi-eforia (7) kinitopoiisi-eforia (8)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.