Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Live: Μ.Παρασκευή στη Ναύπακτο


Μεγάλη Παρασκευή στην Ναύπακτο

Σε απευθείας Δορυφορική μετάδοση οι εκδηλώσεις.

Πέραν της ιδιαίτερης ομορφιάς της, την οποία οφείλει εν πολλοίς στο βενετσιάνικο κάστρο με το λιμάνι, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα στην Ελλάδα , τις παραλίες, αλλά και τα εκπληκτικά χωριά στα ορεινά, η Ναύπακτος έχει κερδίσει τους επισκέπτες για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο γιορτάζει την περιφορά του Επιταφίου, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Οι Επιτάφιοι των ενοριών (Αγίου Δημητρίου και Αγίας Παρασκευής) της πόλης ξεκινούν από τους ιερούς ναούς και κατευθύνονται στο κέντρο της Ναυπάκτου, μπροστά στο λιμάνι.

Εκεί, οι υπεύθυνοι του δήμου έχουν φροντίσει ο χώρος να φωτίζεται από τις φλεγόμενες πολεμίστρες και αφού σβήσουν τα φώτα του δρόμου και να ανάψουν φωτιές στις πολεμίστρες του λιμανιού, αλλά και στο νερό!!!
Ένας μεγάλος φλεγόμενος σταυρός στη μπούκα του λιμανιού κάνει το σκηνικό ακόμη πιο επιβλητικό.

Για ένα περίπου ημίωρο πλήθος κόσμου κατακλύζει στην πλατεία του λιμανιού, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά έναν απ’ τους σημαντικότερους λόγους που βρέθηκε για Πάσχα στη Ναύπακτο.

Ετσι θα υπάρχει και η δυνατότητα δορυφορικής λήψηςμέσω ΗΕLLASSAT καθώς και μέσω web για μετάδοση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω των τηλεοπτικών σταθμών και siteπου το επιθυμούν ανά την Ελλάδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.