Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Mεγάλη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο (video-φωτό)

«Με το ΣΥΡΙΖΑ οικονομική προκοπή δεν πρόκειται να δούμε, ποτέ  », είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

1
Σε μεγάλη συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο μίλησε στο Αγρίνιο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή και εφ΄όλης της ύλης επίθεση στην κυβερνητική πολιτική μιλώντας σε κατάμεστη αίθουσα ενώ πλήθος κόσμου βρίσκονταν και εκτός αυτής.
Η μεγάλη συμμετοχή προκάλεσε ικανοποίηση στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας  δεδομένου πως δεν διανύουμε προεκλογική περίοδο.
Με τη συγκέντρωση ολοκληρώθηκε η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στο Αγρίνιο όπου συνάντησε τους δημάρχους του Νομού,επισκέφθηκε τον δήμαρχο,  το «Παναγία Ελεούσα», την επιχείρηση «Αϋφαντής»,  συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των αστυνομικών   ενώ συνάντησε κομματικά στελέχη αλλά και τους εκπροσώπους των επιστημονικών και παραγωγικών φορέων του νομού. Είχε προηγηθεί το πρωί η επίσκεψή του στο Μεσολόγγι.
Η ομιλία στο Παπαστράτειο ξεκίνησε στις  8.45  και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προλόγισαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγρινίου Π.Στούπας και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φώτης Τσόλκας.

15

“Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει συντελεστεί μία πρωτοφανής πολιτική αλλαγή. »
«Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει συντελεστεί μία πρωτοφανής πολιτική αλλαγή  », τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας την εκτίμηση ότι «έχει συντελεστεί μια μεγάλη πολιτική ανατροπή, που θα γίνει πραγματικότητα στις επόμενες εθνικές εκλογές και θα δώσει στη ΝΔ τη δυνατότητα να πετύχει μία σημαντική πολιτική, μία μεγάλη νίκη». Aνέφερε χαρακτηριστικά: ” Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει τον κ. Τσίπρα και έχουν καταλάβει καλά την Κυβέρνηση και της έχουν γυρίσει την πλάτη. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει συντελεστεί μία πρωτοφανής πολιτική αλλαγή. Μία πολιτική ανατροπή η οποία φέρνει τη Νέα Δημοκρατία πάλι όχι μόνο σε πλεονεκτική θέση, αλλά της δίνει τη δυνατότητα να πετύχει στις επόμενες εκλογές μία μεγάλη, μία σημαντική πολιτική νίκη. Και αυτό καταφέραμε ως παράταξη να το πετύχουμε πολύ γρήγορα.  Αλλά, φίλες και φίλοι, δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να χαίρεται όσο ισχυρή παραταξιακή συνείδηση και αν έχει από το γεγονός ότι σήμερα 9 στους 10 πολίτες αισθάνονται ότι η χώρα πηγαίνει σε λάθος  κατεύθυνση. Δεν τα λέμε εμείς, τα λέει η ίδια η δημοσκόπηση της «Αυγής». Η ίδια η «Αυγή» αναγνωρίζει σήμερα την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα“.
Χαρακτήρισε την Κυβέρνηση   ως «ιστορικό ατύχημα» και λέγοντας πως είναι «η πιο «ιδεοληπτική, η πιο ανίκανη στην ιστορία της μεταπολίτευσης». Υπόστηριξε πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
«κέρδισε τις εκλογές στηριγμένη στο ψέμα και έτσι σήμερα καλείται να διαχειριστεί τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε».
2

“Ο απαράδεκτος νόμος Παππά θα καταργηθεί αμέσως από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”

Αναφερόμενος ο πρόεδρος της ΝΔ στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, είπε ότι «ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για σύγκρουση με τη διαπλοκή, αλλά ο κ. Τσίπρας δρομολόγησε τη δικιά του διαπλοκή και έχτισε ένα νέο τρίγωνο διαπλοκής.Ο απαράδεκτος νόμος Παππά θα καταργηθεί αμέσως από την κυβέρνηση της ΝΔ. Θα επιτρέψουμε να υπάρχουν περισσότερα κανάλια να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και να μη χάνονται θέσεις εργασίας».
Συγκεκριμένα ανέφερε:” Αντ’ αυτού ο κ.  Τσίπρας τι έκανε; Δρομολόγησε και δρομολογεί με συστηματικά βήματα τη δική του διαπλοκή. Ένα νέο τρίγωνο εξάρτησης μεταξύ υποψήφιων καναλαρχών, εργολαβών, τραπεζών μη συστημικών  που δίνουν δάνεια σε καναλάρχες για να διεκδικήσουν άδειες και όταν τους πιάνουμε με τη «γίδα στην πλάτη», τότε απομακρύνονται και ξεχνάνε ότι τους γνωρίζουνε. Αυτή είναι  η νέα διαπλοκή την οποία θέλει να στήσει ο κ. Τσίπρας και κανείς πραγματικά δεν πιστεύει ότι από αυτήν την Κυβέρνηση υπάρχει οποιαδήποτε βούληση να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
Το λέω λοιπόν και εδώ από το Αγρίνιο ξεκάθαρα: Ο απαράδεκτος νόμος Παππά θα καταργηθεί αμέσως από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Έχει ήδη απαξιωθεί στη δική σας συνείδηση. Θα καταργηθεί και τυπικά και θα επιτρέψουμε την πολυφωνία, ώστε να έχουμε πολλά κανάλια τα οποία να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, να μη χάνονται θέσεις απασχόλησης και να μπορεί και το Κράτος με αυτόν τον τρόπο να εισπράττει περισσότερα και όχι λιγότερα έσοδα. Αυτό επιβάλλει η τήρηση του Συντάγματος. Αυτό επιβάλλουν οι κανόνες της Δημοκρατίας και της πολυφωνίας”.
9Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για «συστηματικές και απροκάλυπτες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην λειτουργία της Δικαιοσύνης» και υπογράμμισε: «Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε προσωπικά με τους επικεφαλής των Ανωτάτων Δικαστηρίων για να συζητήσει μισθολογικά ζητήματα. Γιατί δεν συζητήθηκαν αυτά με τις συνδικαλιστικές ενώσεις διερωτήθηκε και πρόσθεσε: Εκφράζω τον προβληματισμό μου, για τη δήλωσή ότι οι δικαστές πρέπει να αφουγκράζονται τον παλμό της κοινωνίας. Οι δικαστές πρέπει να ερμηνεύουν το Σύνταγμα και τους νόμους, και να είναι ανεξάρτητοι».
Στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης υπονομεύεται συστηματικά από μια κυβέρνηση που αντιλαμβάνεται την Δικαιοσύνη, ως προέκταση της δίκης της εξουσίας». Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι «η ΝΔ είναι θεσμικό ανάχωμα στον κατήφορο που οδηγείται η χώρα και δεν δέχεται οποιαδήποτε εκτροπή».
17

“Με το ΣΥΡΙΖΑ οικονομική προκοπή δεν πρόκειται να δούμε, ποτέ”

Σχετικά με την οικονομική πολιτική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «όλα όσα έγιναν με το τρίτο μνημόνιο, έγιναν διότι η χώρα απώλεσε κάθε ίχνος και εμπιστοσύνη στο εξωτερικό». Και πώς να μην το απολέσει διερωτήθηκε «όταν είμαστε στα τέλη Οκτωβρίου και η αξιολόγηση δεν έκλεισε». Και όσο δεν κλείνει η αξιολόγηση, πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «τόσο στερούμε χρήματα που πρέπει να πάνε στις επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση συνεχίζει την υπερφορολόγηση».

Τόνισε ο κ. Μητσοτάκης: “Ο προϋπολογισμός του 2017 προβλέπει 2,5 δις πρόσθετους φόρους, ψηφισμένα μέτρα. Αυτά έρχονται, πέρα από τις φορολογικές επιβαρύνσεις με τις οποίες ήδη όλοι έχουμε επιβαρυνθεί. Και ταυτόχρονα, βέβαια, μία Κυβέρνηση η οποία προσποιείται ότι μεταρρυθμίζει την οικονομία. Προσποιείται ότι δρομολογεί διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, προσποιείται ότι ιδιωτικοποιεί. Όλα και όλα είναι ένα μεγάλο show για να διαχειριστεί τις εσωτερικές της  συνιστώσες. Ο κ. Σπίρτζης, το καλύτερο παράδειγμα του Υπουργού ο οποίος «κλαίει» υπογράφοντας ταυτόχρονα αυτά τα οποία δεν θέλει να κάνει και με το άλλο χέρι υπονομεύει αυτά τα οποία υπογράφει με το δεξί του χέρι. Αυτές δεν είναι εικόνες μίας σοβαρής χώρας και μίας σοβαρής Κυβέρνησης. Το λέμε, λοιπόν, ξεκάθαρα: Με το ΣΥΡΙΖΑ οικονομική προκοπή δεν πρόκειται να δούμε, ποτέ”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, ότι «εμείς ως ΝΔ δεν κοιτάμε το παρελθόν, κοιτάμε στο μέλλον, διότι θέλουμε να φέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα ξανά στον Έλληνα, να αισθάνεται ότι πατά στα ποδιά του και να είναι υπερήφανος για τη χώρα του».

11

“Η ΝΔ σχεδίασε το έργο της Ιόνιας Οδού”- “Να ολοκληρωθεί ο δρόμος Άκτι- Αμβρακία”

Mιλώντας ειδικότερα για την Αιτωλοακαρνανία ο κ Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην Ιόνια Οδό : ” Δρομολογούνται – έστω και μεγάλη καθυστέρηση –  σημαντικά έργα υποδομής, όπως η Ιονία Οδός, που θα αλλάξουν την όψη της Αιτωλοακαρνανίας και την όψη της Δυτικής Ελλάδας. Θέλω να υπενθυμίσω όμως, ότι τα έργα αυτά είναι  έργα τα οποία σχεδίασε και υλοποίησε η Νέα Δημοκρατία. Πρώτη Νέα Δημοκρατία επί πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ήταν αυτή που δρομολόγησε τις 5 συμβάσεις παραχώρησης. Η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που το 2013 κατάφερε και απέμπλεξε τα έργα αυτά από έναν τεράστιο γραφειοκρατικό και χρηματοδοτικό κυκεώνα, για να ξαναπάρουν μπροστά. Και το 2015,  μετά φυσικά από επώδυνες καθυστερήσεις που στοίχησαν στον Έλληνα φορολογούμενο πρόσθετους φόρους για να ξαναπάρουν μπροστά τα έργα, επιτέλους τα έργα αυτά βαίνουν προς την ολοκλήρωση τους. Και πράγματι θα αλλάξει όψη η Δυτική Ελλάδα όταν ολοκληρωθούν τα έργα αυτά αλλά δεν φτάνουν. Χρειάζονται παράπλευρες συνδέσεις στην Ιονία Οδό. Χρειάζεται το Αγρίνιο να έχει μια απευθείας σύνδεση με την Ιόνια Οδό, είναι απολύτως αυτονόητο αυτό. Χρειάζεται να ολοκληρωθεί ο οδικός άξονας προς τη Βόνιτσα και το Άκτιο, ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί και πλήρως τουριστικά αυτή η πανέμορφή πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας“.

Πρόσθεσε επίσης: “Και βέβαια, η ίδια η Αιτωλοακαρνανία, έχει όλες τις δυνατότητες να αξιοποιήσει τα φυσικά συγκριτικά της πλεονεκτήματα, τον πλούτο της γης της, τη μοναδική ποιότητα των αγροτικών της προϊόντων και φυσικά το ανεκμετάλλευτο τουριστικό δυναμικό. Μπορεί η Αιτωλοακαρνανία να γίνει ο επόμενος μεγάλος τουριστικός προορισμός της χώρας όταν ολοκληρωθούν και όλες οι σχετικές υποδομές. Αλλά για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται επενδύσεις και για να έρθουν οι επενδύσεις, χρειάζεται μια σοβαρή, υπεύθυνη και συγκροτημένη Κυβέρνηση που θα εμπνέει εμπιστοσύνη στους επενδυτές. Χρειάζεται χαμηλότερη φορολόγηση, λιγότερη γραφειοκρατία, ξεκαθάρισμα στις χρήσεις γης ώστε να ξέρει ο καθένας τι φτιάχνει, πού το φτιάχνει, πώς το φτιάχνει και για να μην είμαστε σε μια συνολική αναρχία. Και βέβαια προστασία, δεν θα κουραστώ να το λέω, του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος που τόσο απλόχερα σας χάρισε ο Θεός και που αποτελεί και αυτό με τον τρόπο του ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα“.

Για την Παιδεία- «Θέλω  στο Αγρίνιο να έχουμε ένα πρότυπο πειραματικό σχολείο»

12Αναφερόμενος στην Παιδεία είπε ο κ. Μητσοτάκης: «Εμείς φίλες και φίλοι έχουμε δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσουμε άμεσα ένα πλαίσιο μεταρρυθμίσεων σε όλα τα επίπεδα του Κράτους, στην ίδια την κρατική μηχανή, στη Δικαιοσύνη, στη Παιδεία, ώστε να αποκτήσουμε επιτέλους ένα Κράτος το οποίο θα λειτουργεί προς όφελος του πολίτη. Μια Δικαιοσύνη η οποία δεν θα καθυστερεί στην απόδοση της ίδιας της Δικαιοσύνης όπως είναι επιφορτισμένη. Και μια Παιδεία, και θα επιμένω σ’ αυτό, καλή δημόσια Παιδεία με καλά σχολεία, καλά Τεχνολογικά Ιδρύματα, καλά Πανεπιστήμια, που θα παράγουν νέους ανθρώπους με δεξιότητες, χρήσιμους για την κοινωνία. Και μια δημόσια παιδεία η οποία θα δίνει ευκαιρίες πρωτίστως στα λιγότερο προνομιούχα παιδιά. Διότι ξέρετε, όταν ισοπεδώνεται η δημόσια Παιδεία, τα παιδιά των πλουσίων πάντα μπορούν να βρουν καταφύγιο σε ένα ιδιωτικό σχολείο, αλλά τα παιδιά των φτωχών ή της μεσαίας τάξης δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα.

18Θέλω, φίλες και φίλοι και εδώ στο Αγρίνιο να έχουμε ένα πρότυπο πειραματικό σχολείο. Θέλω να έχουμε ένα τέτοιο πρότυπο πειραματικό σχολείο στο οποίο τα παιδιά θα μπαίνουνε με εξετάσεις, το τονίζω αυτό, ώστε να μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στα άριστα παιδιά  τα οποία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε σε ένα ιδιωτικό σχολείο ή να έχουν πρόσβαση σε φροντιστήρια, να έχουν πρόσβαση σε μια ποιοτική δημόσια Παιδεία.

Θέλω Πανεπιστήμια τα οποία να είναι απελευθερωμένα από το βραχνά του Κράτους και από ένα Υπουργείο Παιδείας που τα ελέγχει ασφυκτικά. Θέλω Τεχνολογικά Ιδρύματα – και ξέρω πολύ καλά την υπόθεση του Τ.Ε.Ι. στο Μεσολόγγι – τα οποία να είναι γειωμένα στις τοπικές κοινωνίες και να παράγουν πτυχιούχους με δεξιότητες που θα είναι χρήσιμες την επόμενη μέρα για την ανάπτυξη έτσι όπως τη φανταζόμαστε. Και όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προ ημερησίας συζήτηση που έγινε στη Βουλή, για την Παιδεία, διαπίστωσαν ότι στην ουσία συγκρούονται δύο κόσμοι. Ένας κόσμος που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, είναι ο κόσμος που κοιτάει στο μέλλον, που καταλαβαίνει ότι ο κόσμος γύρω μας αλλάζει με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς και ότι και εμείς έχουμε μια υποχρέωση να προσαρμοστούμε σε αυτήν την πραγματικότητα αλλιώς θα μείνουμε πίσω. Ο άλλος κόσμος που πρεσβεύει ο κ. Τσίπρας, είναι ο κόσμος που κοιτάει στο παρελθόν. Που κοιτάει, να αναπαράγει τις χειρότερες παθογένειες ενός συστήματος, το οποίο δυστυχώς χρεοκόπησε και συμπαρέσυρε μαζί του ολόκληρη τη χώρα».

 

4 5 6 3

7 8 10

1613 14

14590486_975787995876819_2533623541044397729_n

2 unnamed-4

1 2 3 6 7 8

unnamed-5

dscn4146 dscn4148 dscn4150 dscn4152 dscn4154 dscn4156 dscn4158 dscn4160 dscn4162 dscn4164 dscn4167 dscn4169 dscn4172 dscn4173 dscn4176 dscn4179 dscn4180 dscn4181 dscn4183 dscn4191 dscn4193 dscn4204 dscn4207 dscn4211 dscn4213

Θέματα που ενδιαφέρουν

9 Σχόλια

 1. antikeimenikos

  Αντιγράφω από σχόλιο σε άλλο site μπας και ξυπνήσουν κάποιοι…


  Το 1984 το Σαραγεβο φιλοξενούσε σε γιορταστική ατμόσφαιρα τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες…το 1992 είχε ισοπεδωθεί απο τον εμφύλιο. Το 1998 το Βελιγράδι ηταν μια κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της ΝΑ Ευρώπης, οι Σέρβοι ζούσαν σε κανονικούς ρυθμούς, είχαν χρήματα στις τράπεζες και έκαναν τουρισμό διαρκείας στην Μεσογειο. Μερικούς μήνες μετα ολα τα κυβερνητικά κτίρια είχαν ισοπεδωθεί μαζί με την μεγάλομανια του Μιλοσεβιτς και του 70% των πολιτών που τον υποστήριξαν, οι αποταμιεύσεις τους είχαν κατασχεθεί έναντι κρατικών ομολογων(frozen bonds-ακόμα οι Σέρβοι αποταμιευτές 20 χρονια μετα εισπράττουν μηνα μηνα τις απαξιωμενες τους καταθέσεις, το δηναριο αρχές του 90 είχε οσο ενα Μάρκο), και η Σερβία θα μεταμορφονωταν σε ενα κρατίδιο εξοβελισμενο απο κάθε διεθνή συμμαχία και εξαθλιωμένο οικονομικά. Σημερα παρακαλεί την ΕΕ να την βάλει στον συνεταιρισμό ενώ σε λίγο θα υπογράψει και επίσημα την απώλεια του Κοσοβου.

  Φαντάζομαι τόσο οι Βοσνοι και οι Σέρβοι θα πίστευαν οτι ειναι δυο βήματα απο την Ευρώπη και οτι το ημερολόγιο έγραφε 1992-1999 οπότε τίποτα δεν θα μπορούσε να παει στραβά οπως θα έλεγε κι ο Νώντας με την Σουλα απο την κωλοπετεινιτσα…

  Η κυβέρνηση Τσιπροκαμενου μετα τις 25/1 δείχνει να μην κατανοεί οτι απο το 1945 που ο Στάλιν και ο Τσώρτσιλ έγραψαν το μέλλον της Ελλάδας σε μια χαρτοπετσετα, εχουν περάσει 70 χρονια κατα τα οποία η Δυση(Ευρώπη -ΗΠΑ) εχουν επενδύσει πακτωλο τρισεκατομμυριων σε σχέδια Μαρσαλ, ΜΟΠ, Πακέτα Ντε Λόρ, ΕΣΠΑ και δάνεια. Δεν νομίζω να αφήσουν κανένα Χαχα και κανένα Μπούλη να παίξουν με οτι εχει αποφασιστεί στρατηγικά για τα επόμενα χρονια. Ο τελευταίος μαθητευόμενος μάγος και επανιδρυτης του κράτους που το σκέφτηκε αγνοείται με οξεία κατάθλιψη κάπου στην Ραφήνα ενώ στις φωτιές το 2007 κάηκαν ζωντανοί 77 Έλληνες πολίτες. Φαντάζομαι ενα θερμό επιςοδειο με Τουρκία θα εχει πολυ λιγότερες απώλειες.

  Ευτυχώς δεν μπορούν σημερα να πετάξουν μια δικτατορία και να λύσουν τα θέματα τους. Λόγω”Δημοκρατίας” το άθλημα ειναι πιο ακριβό και απαιτεί περισσότερο υπομονή. Το θέμα ειναι ποσο διαθέτουν ακόμα πριν λάβουν σοβαρότερα μέτρα έναντι της Ελλάδας… Θα το δούμε προσεχώς…

 2. λάθος

  @σωστό

  Από αυτούς θα μας σώσει ο Πολάκης που έχει πει ότι κράταγε διπλά βιβλία όταν ήταν δήμαρχος και είναι ακόμα έξω.

 3. Κοινή λογική

  Σε απάντηση κάποιου “σωστού” (sic) πιο πάνω παραθέτω απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου Στέλιου Ράμφου.

  “Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος είπε τα εξής αληθινά για τη σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα:

  Η υπόθεση της Αριστεράς έχει τελειώσει από καιρό. Από δεκαετίες θα έλεγα. Απλά, κάποιοι θέλουν να συντηρούν το φάντασμα για τους δικούς τους λόγους. Το ότι τώρα τελευταία ο πολύς κόσμος έχει συνειδητοποιήσει πως το παραμύθι γίνεται «διδακτικό» είναι μια άλλη υπόθεση που έχει να κάνει με την ψυχολογία των πολλών, που πάντα επιθυμούν μια διαφορετική αφήγηση από αυτή που προσφέρει η πραγματικότητα. Πρέπει πρώτα να σε πονέσει για να καταλάβεις τι σημαίνουν τα παραμύθια. Η Αριστερά ιστορικά έχει ξοφλήσει προ πολλού, αλλά για τη συνείδηση του κόσμου αποτελεί ακόμα ένα φαντασιακό παρηγορητικό μόρφωμα που θα ήθελε να του λύσει προβλήματα ως δια μαγείας. Η δύναμη της αριστερής ιδεολογίας είναι ότι συμπλέει με τις αδυναμίες του ανθρώπου και προσφέρει την παραμυθία της συμπόνοιας κι αυτό αρέσει ως «αναλγητικό» σε πολλούς. Δεν είναι, όμως, έτσι, γιατί η χρονική προοπτική της είναι μικρή και στο τέλος η διάψευση προκαλεί περισσότερο πόνο από την προηγούμενη κατάσταση”…

 4. Ανώνυμος

  …είπε ο Στέλιος Ράμφος, όψιμος υπέρμαχος της δεξιάς και ιδιαιτεράς των κυριών της Εκάλης

 5. Σωτήρης

  Ήρθ’ ο Κούλης ως σωτήρ…! Το κόμμα δηλαδή είναι ένα…….Η Στοά…ότι ειπεί η ΣΤΟΑ!

 6. antikeimenikos

  Θυμάμαι τον Τσίπρα στο ΑΓΡΙΝΙΟ σε προεκλογική συγκέντρωση:
  -Ειπε ο Σαμαράς θα μείωσει την φορολογία, τη Μερκελ τη ρώτησε; Χαχαχα Χαχαχα
  Και οι Αγρινιωτες από κάτω:
  Χαχαχα χαχαχα και δως του χειροκροτήματα…

  Και έχουν το θράσος οι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ χορευτές της πλατείας συντάγματος που τους ταιζει σανό ο αγράμματος Κνίτης να κάνουν κριτική στους άλλους.

  Οι παλαμάκηδες φασιστεροί πρώην περήφανοι Αγρινιωτες ψηφοφόροι που πεσμένοι στα ΤΈΣΣΕΡΑ πληρώνουν τους αμόρφωτους να τους κοροϊδεύουν…

  Περάσετε στα ΤΈΣΣΕΡΑ τη ζεύξη Πρεβεζα Ακτιο που δόθηκε στον Μπομπολα και κλειστε και το MEGA να διαγραφούν τα χρέη του.

  Καλά σας λένε οι πρώην σύντροφοί σας Χούντα και ξεφτιλισμενους.

  Φασιστεροί στα ΤΕΣΣΕΡΑ πεσμένοι πάντα ψεκασμενοι!!!

 7. Κοινή λογική

  Τώρα κάποιοι τα έβαλαν με τον Ράμφο επειδή λέει αλήθειες..

  Κάποια “ανώνυμα” πρόβατα (σχόλιο παραπάνω…) φοβούνται τον κακό λύκο (= τη Δεξιά), αλλά ΠΑΝΤΑ τα πρόβατα τα πάει για σφαγή ο τσομπάνης (= η Αριστερά), όπως συμβαίνει και σήμερα με τον ΣυΡιζΑ… Περαστικά σας!

 8. φοίνιξ

  Όσοι πήγαν στην συγκέντρωση της νουδουλας ανήκουν στης έξεις κατηγορίες Α) έχουν διοριστεί ή περιμένουν διορισμό από των κουλη.,Β) αγρότες που πήραν ή περιμένουν επιδοτήσεις .,Γ) γέροι με αλτσχαημερ.
  Τουλάχιστον μην διαμαρτύρονται για την κατάσταση που βιώνουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.