Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Αλέξης Τσίπρας: το Δημοκρατικό Αγρίνιο στέλνει μήνυμα νίκης, μήνυμα ανατροπής

Αλέξης Τσίπρας: το Δημοκρατικό Αγρίνιο στέλνει μήνυμα νίκης, μήνυμα ανατροπής


Σε μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ανέβηκε στο βήμα στις 20.40 με τον κόσμο να τον αποθεώνει και παίρνοντας τη σκυτάλη από τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Σταύρο Καμμένο. Την συγκέντρωση προλόγισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Ταφλανιδης.
«Είναι μια συγκλονιστική συγκέντρωση που στέλνει μήνυμα νίκης, μήνυμα ανατροπής. Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω στη σκληρή λιτότητα και στα σκληρά χρόνια του ΔΝΤ, ο λαός θα αποφασίσει για το παρόν και το μέλλον του και η παρουσία σας σήμερα εδώ δείχνει ότι έχει αποφασίσει” », ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας. Έκανε λόγο για «παρουσία που ξεπερνά κάθε προσδοκία», κατακεραυνώνοντας για ακόμη μία φορά τις δημοσκοπήσεις. «Ο δημοκρατικός κόσμος συσπειρώνεται όποτε υπάρχει δημοκρατικό προσκλητήριο. Το δημοκρατικό Αγρίνιο που αποτελεί βαρόμετρο σε κάθε αναμέτρηση συσπειρώνεται», είπε χαρακτηριστικά.
«Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μας νόμιζαν ότι με το ψέμα, τη διαστρέβλωση, τα fake news και την προπαγάνδα θα εξασφάλιζαν την εκλογική τους νίκη, είχαν μιλήσει για εκλογικό θρίμαβο, όμως υποτίμησαν για άλλη μια φορά το κριτήριο, τη γνώση, την εμπειρία και τη νοημοσύνη του λαού μας, που έχει περάσει τόσα και τόσα, σιγά λοιπόν, μη λυγίσει τώρα απέναντι σε αυτούς που παριστάνουν τους λέοντες αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από χάρτινες τίγρεις» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός .

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι «στην παγίδα που έστησαν έχουν πέσει μόνοι τους μέσα, την παγίδα της εικονικής πραγματικότητας, της “απάτης των δημοσοπήσεων και των προβλέψεων”, δεν διδάχτηκαν ούτε τον Γενάρη, ούτε τον Ιούλη, ούτε τον Σεπτέμβρη του ‘15 ότι την τελική απόφαση την παίρνει ο λαός. “Εδώ και μια τριετία παιανίζουν τα φερέφωνα της διαπλοκής ότι η οικονομία καταρρέει, τα μνημόνια δε τελειώνουν, ότι η κυβέρνηση πέφτει, ούτε εμείς δουλεύουμε δίχως σχέδιο και σκοπό, καταδικασμένοι να αποτύχουμε.Και να λοιπόν που αποδεικνύεται ότι παρά τις δυσκολίες που περάσαμε αυτό το σχέδιο είχε πάντα στο επίκεντρο τους εσάς, τους πολλούς, τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας, με μοναδικό γνώμονα την Ελλάδα των πολλών πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια».

«Τυφλωμένοι από τη δίψα τους να επιστρέψουν στις θέσεις που νομίζουν ότι τους ανήκουν χάριν κληρονομικού δικαιώματος, προσπάθησαν να μας βάλουν μύρια εμπόδια», είπε ο Αλ. Τσίπρας, αναφερόμενος στα “εμπόδια” που κατηγορεί τους προηγούμενους ότι έβαλαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις προβλέψεις που διαψεύστηκαν, όπως είπε. «Όμως το χειρότερο απ’ όλα ήταν η συμπεριφορά τους “κάθε φορά που πετυχαίναμε νίκες υπέρ των πολλών”. “Όταν δίναμε το κοινωνικό μέρισμα, όταν αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, όταν ακυρώσαμε τις περικοπές στις συντάξεις, τώρα που δίνουμε την 13η σύνταξη που ανήκει στην τρίτη ηλικία, στα τιμημένα γηρατειά της πατρίδας μας, κάθε φορά ξεπέρναγαν τα όρια, μας κατακεραύνωναν γιατί λέει θέτουμε σε κίνδυνο τα δημοσιονομικά της χώρας με παροχές και πήγαιναν στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες, για να ζητήσουν από τους δανειστές να μας βάλουν χέρι μη τυχόν και δεν περικοπούν οι συντάξεις».

Τους κατηγόρησε ότι αυτοί «που λειτούργησαν ως σαμποτέρ αυτά τα χρόνια, έρχονται σήμερα να το παίξουν λυτρωτές, αυτοί που έδωσαν τα πάντα στο ΔΝΤ και τους τεχνοκράτες ως κυβέρνηση, αυτοί που έδιναν τα πάντα στο ΔΝΤ και τους τεχνοκράτες ως αντιπολίτευση». Σημείωσε ότι γι’ αυτό ο κόσμος θυμώνει, συσπειρώνεται, γεμίζει τις πλατείες και θα φτάσει δυνατό το μήνυμα στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής. «Το μεγαλύτερο κατόρθωμα της κυβέρνησης μας ήταν πως μέσα σε συνθήκες μνημονίου εμείς καταφέραμε να βρούμε τον τρόπο να στηρίξουμε τους αδύναμους», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας.

Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις στην Υγεία (όπως πρόσβαση 2,5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων στο ΕΣΥ, 19.000 προσλήψεις προσωπικού, ίδρυση ΤΟΜΥ, εξυγίανση των οικονομικών των νοσοκομείων), στην Πρόνοια (αύξηση των πόρων από 780 εκατομμύρια στα 3 δισ, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης για 700.000 συμπολίτες, τα προγράμματα ανάσχεσης της ανθρωπιστικής κρίσης, την πολιτική για το παιδί, το επίδομα στέγης για 240.000 συμπολίτες).Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις παρεμβάσεις στην Εργασία (μείωση της ανεργίας κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες, επαναφορά των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 11%, κατάργηση του υποκατώτατου για τους νέους). Υπογράμμισε ότι «όλα αυτά η κυβέρνηση τα πέτυχε γιατί είχε τη στήριξη των πολλών».

«Δεν ισχυρίζομαι ότι όλα είναι παραδεισένια. Μέσα από πολύ κόπο, έντιμο αγώνα καταφέραμε να σταματήσουμε την καταστροφή, να βγάλουμε την οικονομία από την βαθιά χαράδρα της χρεοκοπίας, εσείς θα αποφασίσετε αν αυτή την πορεία θα δώσετε την ορμή να τη συνεχίσουμε», τόνισε. Το μόνιμο μέτρο της 13ης σύνταξης θα μπορέσει να αυξηθεί αν όλα πάνε καλά στην οικονομία, που όλα δείχνουν ότι θα πάνε καλά, υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι τα θετικά μέτρα που ανακοίνωσε για το ‘19 και το ‘20 δεν απαιτούν μόνο αριθμό πρωτοκόλλου για να κατατεθούν στη Βουλή, δεν απαιτούν μόνο μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ψηφιστούν, αλλά απαιτούν και την έγκριση του ελληνικού λαού για να διατηρηθούν, την ερχόμενη Κυριακή στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Σημείωσε ότι ο ελληνικός είναι αυτός που μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο, αυτά τα θετικά μέτρα να μείνουν στα χαρτιά.«Την επόμενη Κυριακή, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εγγύηση της 13ης σύνταξης για τους συνταξιούχους, η εγγύηση της μείωσης της φορολογίας για τους εμπόρους και τους καταστηματάρχες, η εγγύηση της περαιτέρω ελάφρυνσης των βαρών για τους αγρότες, η εγγύηση για τη μείωση του κόστους ηλεκτρισμού και θέρμανσης για τους πολίτες, η εγγύηση για νέες δουλειές με αξιοπρέπεια για τους νέους και τις νέες», σημείωσε.

«Την επόμενη Κυριακή, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εγγύηση της 13ης σύνταξης για τους συνταξιούχους, η εγγύηση της μείωσης της φορολογίας για τους εμπόρους και τους καταστηματάρχες, η εγγύηση της περαιτέρω ελάφρυνσης των βαρών για τους αγρότες, η εγγύηση για τη μείωση του κόστους ηλεκτρισμού και θέρμανσης για τους πολίτες, η εγγύηση για νέες δουλειές με αξιοπρέπεια για τους νέους και τις νέες» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Από την άλλη, πρόσθεσε, το ψηφοδέλτιο που πάνω θα γράφει «ΝΔ» αλλά από κάτω έχει «ψιλά» γράμματα που τους ξεφεύγουν, «θα είναι εντολή ακύρωσης όλων αυτών των θετικών μέτρων, νέο γύρο φορολογικής αφαίμαξης, μετά τα 65 δισ λιτότητας την πενταετία 10-14)». Είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε τον βασικό πυρήνα του προγράμματός του, μεταξύ άλλων, για 7ωρη εργασία, ασφαλιστικό Πινοσέτ, διάλυση της δημόσιας υγείας, όπως είπε. Το δίλημμα λοιπόν είναι απλό και καθαρό, δεν ψηφίζουμε για το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα στην ευρωκάλπη, αλλά ψηφίζουμε για το αν θα συνεχίσουμε έξω από τα μνημόνια και τις μνημονιακές πολιτικές ή αν θα επιστρέψουμε σε αυτές, σημείωσε.

Στα έργα που έχει κάνει η κυβέρνηση στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας αναφέρθηκε ακόμη. Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «εμείς καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την Ιόνια Οδό, βγάζοντας την Αιτωλοακαρνανία από την απομόνωση». Είπε ότι ολοκληρώνεται τμήμα της οδικής σύνδεσης του Αστακού με την Ιονία Οδό προϋπολογισμού 24,5 εκατ. και εκπονούνται οι μελέτες για τα υπόλοιπα τμήματα. Μίλησε για την επίλυση των προβλημάτων που επί χρόνια μπλόκαραν το έργο της Μαρίνας Μεσολογγίου. Μίλησε για τις παρεμβάσεις στην Υγεία στο Αγρίνιο, στην Παιδεία και τον αθλητισμό (παράδοση του κλειστού του Αγρινίου που εκκρεμούσε για 20 χρόνια, χρηματοδότηση της αναβάθμισης του Γηπέδου του Παναιτωλικού καθώς και την ανακατασκευή του γηπέδου Βόνιτσας).

«Έχουμε ένα μεγάλο όραμα και ένα σαφές σχέδιο για την Ελλάδα της νέας εποχής. Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση για να υλοποιηθούν, ενότητα του λαού μας», τόνισε. «Οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν τα πάντα στη παραπληροφόρηση και στο διχασμό» συμπλήρωσε. «Το έκαναν όταν κυβέρνησαν, προσπαθώντας πάντα να στρέψουν τη μία κοινωνική ομάδα έναντι της άλλης. Το έκαναν και ως αντιπολίτευση, προσπαθώντας να μας χωρίσουν μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις για τα εθνικά μας θέματα, που θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι, αυτοί για το πρόσκαιρο πολιτικό όφελος, προσπάθησαν να μας διχάσουνε ανάμεσα σε εθνικόφρονες και προδότες» είπε ακόμη.«Αυτοί που δίχασαν, το έκαναν μόνο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους αμιγώς ιδιοτελή συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στη χώρα και την κοινωνία» ανέφερε.Κατόπιν αυτών σημείωσε ότι «η ενότητα του λαού μας είναι η μοναδική εγγύηση για να ανακτήσουμε τη συλλογική μας αυτοπεποίθηση» και πως «εμείς επιδιώκουμε να ενώσουμε δυνάμεις, για αυτό μιλάμε για τους πολλούς» «Οι πολλοί ενώνουν, δε διχάζουν. Οι ελίτ διχάζουν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους εις βάρος των πολλών».

Εξηγώντας ποιοι είναι οι πολλοί στους οποίους αναφέρεται, το “πρόσωπο της Ελλάδας των πολλών”, ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι απευθύνεται στην πλατιά πλειοψηφία των Ελλήνων, ότι δεν ενδιαφέρεται για την κομματική καταγωγή κανενός και σημείωσε ότι το πλειοψηφικό ρεύμα που ήρθε στο προσκήνιο από την κρίση, είναι ενεργό και υπαρκτό σήμερα.

Αναλυτικότερα, σημείωσε ότι «είναι οι άνθρωποι του αγώνα, οι παλιότερες και οι νεότερες γενιές της Αριστεράς που έδωσαν τις μάχες στην Ελλάδα της επίπλαστης ευημερίας, είμαστε όλοι εμείς που αναλάβαμε ευθύνες στα δύσκολα”. Είναι, είπε, “ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης, που πρωταγωνίστησε στους αγώνες για τις μεγάλες προοδευτικές τομές. Και αργότερα αισθάνθηκε προδομένος από την πρόσδεση της ύστερης ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στο άρμα του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής».

«Είναι επίσης», σημείωσε, «και ο μετριοπαθής κόσμος που προέρχεται από το συντηρητικό χώρο αλλά έχει βαθιά δημοκρατικά αντανακλαστικά, πίστη στην πατρίδα και τις δυνατότητες της».Επισήμανε ότι όλοι αυτοί βρέθηκαν σε διαφορετικά μετερίζια τις προηγούμενες δεκαετίες, όμως σήμερα «τους έχει ενώσει η κοινή τους αγωνία για το μέλλον της πατρίδας” και αυτοί “είναι πολλοί, χιλιάδες, εκατομμύρια». «Αυτοί είναι το πρόσωπο της Ελλάδας των πολλών», υπογράμμισε.«Γι’ αυτούς δώσαμε τις μεγάλες μάχες και σε αυτούς ανήκουν οι μεγάλες νίκες. Και ξέρω πολύ καλά, ότι αυτοί θα υπογράψουν και τις μεγάλες νίκες του μέλλοντος», τόνισε, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν με αποφασιστικότητα και ενότητα στις κάλπες την Κυριακή. Στο ίδιο πλαίσιο κάλεσε τους νέους και τους 17άρηδες που ψηφίζουν πρώτη φορά, να μην παραδώσουν τα “όπλα” τους, τις “σφαίρες” τους, αλλά να ψηφίσουν, να κρίνουν εκείνοι το μέλλον τους”

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του στην Πλατεία Δημοκρατίας, σχολίασε ότι η αποψινή συγκέντρωση στο Αγρίνιο «έδωσε το μήνυμα της νίκης». και τόνισε πως «να φτάσουν οι πλατείες και οι δρόμοι μέχρι τις κάλπες και το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε αποτέλεσμα που κανείς δεν θα είχε φανταστεί μερικούς μήνες πριν». «Δεν θα είναι έκπληξη, άλλοι θα εκπλαγούν», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «εμείς απλά θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να σηκώσουμε την πατρίδα μας λίγο ψηλότερα”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

22 Σχόλια

 1. Ο Θεος

  E γιατι να μην ειναι ευδιαθετοι ?Δεν ειναι απο αυτους που τσακιστηκαν .Ουτε απο αυτους που πεινανε.

 2. Δημήτρης

  Κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη!Ο ψευτοεπαναστάτης, ο Τσέ της Ελλάδας, ο μέγιστος κωλοτούμπας μας ήρθε! Και οι θαυμαστές του μεταρρυθμιστή χειροκροτούν! Αυτοί είμαστε αυτά μας αξίζουν!!!!

 3. Δημήτρης

  Άκη θα πας στο τρικουπειο με τον καραπανο

 4. Ο Θεος

  Παντως πολλα αγροτικα ειδα κοντα Ο Μωραιτης πρεπει να κατεβασε αρκετο κοσμο απο τον νομο Πασοκαρα και χαθηκαμε!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Να δω πως θα τα βρουν στις δημοτικοπεριφερειακες….ΜΠΕΕΕΕ!!!

 5. Αληθινος Αντιμνημονιακος.

  Κυριακή ο λαός καταψηφιζει τη μερκελική νατοϊκη μνημονιακή αριστερά οπως λενε κάποιοι στο Facebook. Πρωην πασοτζηδες ειναι οι οπαδοι του πολλοι που μαχονται να μην φυγει η καβατζα. Πουλαει παραμυθι οτι αντιμαχεται τον φιλελευθερισμο. Ντροπη μεγαλκη και οι Πρέσπες.

 6. Βάσω

  Λίγα πράματα… Με τα 2/3 της πλατείας και αραιά… Οι γύρω δρόμοι άδειοι…

 7. Birbilo

  Den ypostirizw tsipra allamaresoun oi alithies miso gemati i plateia leei. Traviksan 5foto stis 7&30 & stis 8.30 i plateia itan asfuktika gemati. Eipame kanenas den einai sotiras alla oi alithies na legonte.

 8. Ανώνυμος

  Γουστάρω.. ΔΕΝ Γουστάρω….

  Μία από τις Ελάχιστες Μεγάλες Συγκεντρώσεις στην Πόλη μας ύστερα από “μιλένιουμ”….

  Χωρίς σειρά….

  Καραμανλής (Κωστάκης) … κάπου 2004….

  Συγκέντρωση ΟΧΙ καλοκαίρι 2015..

  ΤσπριΖΟΣΥΡΙΖας… “απόψε”…

  ΜΗΝ μπω σε Σύγκριση Αυτοδημιούργητος Νέος Κυριάκος …ακόμη και σε Πολλαπλάσια Πάτρα …σ’ ένα στενό κλειστό Γήπεδο….. ή Κάπου ενάμιση μήνα πριν στο Δ.Α.Κ. μας … μόλις 600- 1000 νοματαίων….

  ……………..

  Ένα Εγκυκλοπαιδικό θέμα λέει ότι μάλλον ο κυρ ΣΥΡΙΖΑΣ θα τουμπάρει ή έστω θα “χάσει” ελαχίστως από την ΚυριακοΝεροΔημοκρατία….

  ΟΚ.. Τυπική Κεντρική Πολιτική….

  Για Εμάς όμως που είμαστε άλλου “φαντασιακού” Πραγματικής Επιθυμίας … Ε;;…………

  Αυτό το Ωραίο…

  Πέραν Τσίπρα…

  Αυτό..

 9. ΚΧ

  ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.
  Α ΡΕ ΜΑΥΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΧΤΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ,ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ…

 10. Δημήτρης

  Ο άλλος έχει δουλειά να μετράει τα δελτία της Σταρακά!χαχαχαχα ρε κοίτα κάτι δουλειές που κάνει ο κόσμος!

 11. 13η

  Είναι αστείο να μιλάνε στην νδ για χούντα στον Συριζα όταν στον κύκλο της κυκλοφορούν ακομη αυτόγραφα και τσεκούρια απο την εποχη του ’70…υπάρχουν θαυμαστές πολλοί.
  Το να κρίνουμε την 13η σύνταξη χωρίς να την δικαιούμαστε είναι βλακεία,η νδ μιλάει για εξασφάλιση της 12ης(άρα δεν υπαρχει για αυτούς 13η.Να θυμηθούμε ποιοι κόψανε μισθούς ,δώρα και συντάξεις το 2010).Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο στον συνταξιούχο αν θα την ονομάσουνε 13η ή επίδομα ή προεκλογικό δωράκι…τα έχουνε ανάγκη,τους πήρανε πολλά και τώρα κάποιος μπορεί και δίνει….απλά έχει χαλάσει το αφήγημα της αντιπολίτευσης,το πάρτι με τα θαλασσοδάνεια ,οι μιζες και υπερκοστολογήσεις στα δημόσια έργα και βρίσκουν τσιγάρα,κάλστες και διακοπές για να κάνουν αντιπολίτευση..

 12. Aγρινιωτης

  οποιος ψηφιζει ψυριζα ειναι εγκεφαλικα νεκρος

 13. Ανώνυμος

  ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ -ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ-ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ !! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ !! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΥΜΠΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ !! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ-ΤΩΝ ΒΟΡΙΔΗΔΩΝ-ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑΔΩΝ-ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ(ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ)ΔΕΞΙΑ !!!!!CHRISTOS

 14. κουνια μπελλας

  Ωρε θάνου δώσε πόνου.
  Παρ’ τού μαγαζί, διώξ’ του Κουρουμπλή.
  Βγάλε και δήμαρχο

  ο ΘΕΟΣ ξαναγύρισε

  Είναι μεγάλη η δουλειά πάντως για να την τελειώσουν ΚΝΙΤΕΣ
  Εδώ χρειάζονται παλιοπασόκοι ένας κι ένας. Και να φανταστείτε ότι ο Θ. του ΓΙΏΡΓΟΥ (που τον πούλησε κι αυτόν για την Φώφη που και αυτή τη πούλησε μετά για τον Αλ6) πρωτοέφερε τα μνημόνια πάνω στα οποία πάτησε ο Συριζα και έγινε απάτη συγγνώμη εξουσία. Μιλάμε για μεγάλη πολιτική……

 15. g.r

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ………ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

 16. Βάσω

  Birbilo εσύ είδες φωτογραφίες αλλά εγώ ήμουν εκεί. Μόνο σχεδόν η μισή πλατεία ήταν διαθέσιμη για τον κόσμο (από τα σκαλοπάτια και προς το mikel ήταν φραγμένη) και σου λέω ότι υπήρχαν σημεία πάνω στην πλατεία που… άπλωνες τραχανά!

 17. Anonimos

  Εγώ πάντος στην πλατεία εβλεπα αγνωστες φάτσες εκτός απο καμια εκατοσταρια Αγρινιώτες οι υπολοιποι ηταν εισαγωγής απο το Ελλαδιστάν. Οι ευπαθεις ομάδες και τα γκαστρομένα γυναικόπαιδα ειχαν πάρει το ριγάλο τους απο την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ( κομμένων μισθων και συνταξεων , 13ης 14ης & 15 ης συναξης όπως τις βαπτισαν και απο τα Φ.ΠΑ δια της ρεμμούλας κλπ και φώναζαν Τσίπουρας Τσίπουρας ξανά Τσίπουρας. Η Ελλας του 2000 +++ γυρίζει σελίδα. Στην Ιονια συνδεση του Αγρινιου δεν βρήκαν ακόμα απο που θα ερχεται!!! Απο τα όρνεια της κλεισσούρας απο το Αγγελοκαστρο Απο Λυσιμαχεία απο κουβαρα ή απο ριγανη – Αγιο Γεώργιο καλυβίων μεγάλη η χάρη του!!! Τσιμουδιά απ τον κυριο Προθυπουργό για την συνδεση.

 18. Ανώνυμος

  ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕ ΠΕΤΡΑΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ.ΤΑ ΜΠΑΤΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α Ρ Ε Σ !!!!!!!!!!!!!!!! ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ !!!!! AIΩΝΙΟΙ ΚΟΛΛΗΓΟΙ !!!!!! CHRISTOS

 19. Καθαρό Αγρίνιο

  Ροδιτη εσυ που κατέχεις πολλά ο Παπαναστασίου αγχώθηκε κι άλλο ;;

 20. ΠΑΣΟΚ 90

  εσεις όλοι που ζηλοφθονείτε την εξέλιξη του θάνου μας /ανεξάρτητα αν αυτός έκανε πάντα ψηλοπ@π@ριές και δεν έκανε πολιτική/ ξυδάκι να σας τσούξει περισσότερο φασίστες και ξενέρωτοι.
  Ζηλιάρηδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.