Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Λόγω άγχους βγήκε έτσι η μετάδοση του Σαλονικιού σπίκερ στο Άρης-Παναιτωλικός!

Λόγω άγχους βγήκε έτσι η μετάδοση του Σαλονικιού σπίκερ στο Άρης-Παναιτωλικός!

Κάποιοι Αγρινιώτες(κυρίως)είπαν ότι ο Παναιτωλικός κέρδισε εκτός από τον Άρη και τον σπίκερ του αγώνα. Εντάξει, υπερβολές, ο άνθρωπος δεν είδε μια, δυο, τρεις, φορές την γραμμή του κέντρου πίσω από την οποία δεν υπάρχει οφσάιντ, πήγε μια-δυο φορές να φωνάξει «κάνε σουτ μωρέ» σε παίκτη του Άρεως αλλά, είπαμε, συμβαίνουν αυτά.

Εκεί που μας έκοψε τη χολή είναι όταν έβγαλε διάγνωση από το μόνιτορ για το πόσο χτύπησε ο Καμαρά αλλά, είπαμε, όλα στο πρόγραμμα είναι.

Θα μου πεις είναι κρατική η ΕΡΤ και είμαστε όλοι υποχρεωτικοί συνδρομητές οπότε απαιτείται μεγαλύτερη αποστασιοποίηση από τους σπήκερ αλλά, είπαμε, γίνονται αυτά.

Ας μην μας ξενίζουν κάτι τέτοια. Αν στο Αγρίνιο τις μεταδόσεις για την κρατική τηλεόραση(ή την συνδρομητική παλιότερα)τις έκανε κάποιος Αγρινιώτης, στα κρίσιμα σημεία θα του έβγαινε κι εκείνου κάποια… μεροληψία. Το πρόβλημα δηλαδή είναι δικό μας κι όχι του Σαλονικιού σχολιαστή.

Ίσως αν τα παλιά χρόνια, τότε που έβρεχε ο θεούλης λεφτά, είχαμε έναν σταθμό της ΕΡΤ και στην περιοχή μας, όπως έχει η Πάτρα για παράδειγμα, ίσως οι κρατικές μεταδόσεις να μην χρειαζόταν απεσταλμένο από αλλού με αποτέλεσμα να ακούει κι ο μικρός Παναιτωλικός καμιά… φιλική μετάδοση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο σπίκερ από την Θεσσαλονίκη αποκλείεται να ήταν… αντιπαναιτωλικός. Απλά του βγήκε η εντοπιότητα του ανθρώπου και, εντάξει, δεν είναι και για θάνατο ε;

Άλλωστε και τα ρεπορτάζ  των μεγάλων ιστοσελίδων έκαναν λόγω για «αφέλεια» και για «Άρη που έχασε από αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος»! Μην γράψουμε «ξυδάκι» τώρα, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά…

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.