Παρασκευή, 22/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Το «Λυγερό»: ένα στολίδι για την πόλη του Αγρινίου


ligero-9
Το “Λυγερό” στην πόλη του Αγρινίου με χρόνια παράδοση στην ποιότητα έκανε και φέτος την διαφορά στη νυχτερινή έξοδο και παρουσιάζεται πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς.

Λειτουργεί καθημερινά σε ένα όμορφο περιβάλλον με φιλικές τιμές και καλό φαγητό. Επίσης έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μαζί με την παρέα σας το ποτό σας στο μπαρ.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το “Λυγερό” σας περιμένει με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που επιμελείται ο ταλαντούχος Αγρινιώτης τραγουδοποιός Παύλος Μπερμπερίδης με μακροχρόνια πορεία στον χώρο τις μουσικής με προσωπική δισκογραφία, αξιόλογες συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες και εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αξίζει να αναφερθούμε επίσης στην μουσική παρέα που τον συντροφεύει γιατί μαζί παράγουν ένα όμορφο αποτέλεσμα και δημιουργούν βραδιές γεμάτες κέφι και χορό.

Όσοι επιλέξουν το “Λυγερό” για την βραδινή τους έξοδο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτική λαϊκή μουσική, ιδανικό περιβάλλον,καλό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

ligero-3

Τηλέφωνο κρατήσεων: 698 233 7704 και 26410-47179
Διεύθυνση: Καπετάν Δία 10

Ο χώρος διατίθεται ακόμη για χορούς και συνεστιάσεις

LIGERO

LIGERO-1

ligero-1-1

ligero-2-1

ligero-3-1

ligero-4-1

ligero-5-1

ligero-6-1

ligero-7

ligero-8

ligero-9

ligero-10

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.