Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Λυπούμεθα, ο Εκλεκτός του Θεού ΔΕΝ βρίσκεται στο Αγρίνιο!

Λυπούμεθα, ο Εκλεκτός του Θεού ΔΕΝ βρίσκεται στο Αγρίνιο!

Με πόνο καρδιάς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να χαλάσουμε τη φάση σε δεκάδες φίλους αναγνώστες που μας στέλνουν τον ενθουσιασμό τους τις τελευταίες μέρες…

Αλλά, όχι, ο Εκλεκτός του Θεού ΔΕΝ βρίσκεται στο Αγρίνιο όπως λέει η φανταστική τρολιά που κυκλοφορεί με το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας που φαίνεται πιο πάνω.

Δυστυχώς όμως, το ορίτζιναλ πρωτοσέλιδο της έγκυρης και σεπτής Ελεύθερης Ώρας λέει ότι “ο Εκλεκτός του Θεού βρίσκεται στην Πύλο”(βρε λες να εννοεί τον Σαμαρά;). Αυτό το δικό μας είναι ένα φωτοσοπ, μια ωραία τρολιά φίλες και φίλοι. Μην παρασύρεστε!

Φυσικά και θα ήταν πολύ ταιριαστό το να είναι από το Αγρίνιο ο Λεγάμενος, όμως, φευ, δεν είναι.Έχουμε τόσους πολλούς που ακούν φωνές και θα μπορούσαν άνετα να παίξουν αυτόν τον ρόλο! Κρίμα, θα έκαναν και τρελό πάρτι τα αγαπημένα σάιτ που μας τρολάρουν ασύστολα.

Μια ακόμη ευκαιρία για ανάπτυξη χάνεται. Τι θα φτιάχναμε εδώ με τον Εκλεκτό, “παπάδες” που λένε…Ίσως είναι η μοίρα αυτής της πόλης να περνάει δύσκολα και να δίνει μόνο σκληρούς δημοκρατικούς αγώνες, μέσα στην φτώχεια…

ο(υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.