Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Mαζορέτες και αρνιά την Κυριακή στο Αγρίνιο!

Mαζορέτες και αρνιά την Κυριακή στο Αγρίνιο!

Στη χθεσινή του συνεδρίαση (2/5) το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός πήρε αποφάσεις σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή για να γιορταστεί η άνοδος στη Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να γίνει ένα μικρό τελετουργικό στο γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα με τον Διαγόρα, παρουσία των χιλιάδων φιλάθλων που θα βρίσκονται εκεί.

Την ίδια ημέρα, από το πρωί στους δρόμους της πόλης θα υπάρχουν μουσικές μπάντες αλλά και μαζορέτες και βέβαια θα έχουν παρουσία και στο γήπεδο πριν τον αγώνα, στο ημίχρονο και στο τελετουργικό μετά τη λήξη.

Στο Αγρίνιο, όπως άλλωστε σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, είναι γνωστό πως σε γιορτές και εορταστικές εκδηλώσεις, σουβλίζονται αρνιά και γίνεται μεγάλο γλέντι.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Παναιτωλικού, όπου ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν για να εορταστεί η άνοδος της ομάδας μετά από 34 χρόνια στη Super League, την επομένη του αγώνα με τον Διαγόρα την ερχόμενη Δευτέρα (9/5) στην πλατεία έξω από το γήπεδο.

Προσκεκλημένοι στις εκδηλώσεις αυτές όπου θα υπάρχει και ζωντανή μουσική, όλοι οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού.

Στο μεταξύ, ανάρπαστα αναμένεται να γίνουν μόλις κυκλοφορήσουν, τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής.

Οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς ανυπομονούν να γιορτάσουν την ιστορική άνοδο, και θα δώσουν μάχη για να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι που θα τους επιτρέπει την είσοδο και το να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, αυτή την μοναδική στιγμή που δεν θέλει να χάσει κανείς.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Γιάννης Τσιρώνης

onsports

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.