Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Mεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα των Καψοραχιτών – Παλαιοχωριτών (video)

Mεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα των Καψοραχιτών – Παλαιοχωριτών (video)Στις 13 Φεβρουαρίου 2015 ο Σύλλογος Καψοραχιτών – Παλαιοχωριτών Μακρυνείας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του, στο κέντρο VOICE στην Αθήνα.
Οι Καψοραχίτες και οι φίλοι της Καψοράχης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου και πέρασαν μία υπέροχη βραδιά χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι τις πρωινές ώρες.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Κουμπουλής, ευχαρίστησε τους παριστάμενους στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νιας κ.Χριστίνα Σταρακά, πρόεδροι συλλόγων και τοπικών κοινοτήτων.
Τις ευχές του Δημάρχου Αγρινίου μετέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω των αποκριάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος.
Επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου μετέφερε τις ευχές του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή που λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

unnamed

pol-xoros-kapsoraxi2015-2

pol-xoros-kapsoraxi2015-3

pol-xoros-kapsoraxi2015-4

pol-xoros-kapsoraxi2015-5

pol-xoros-kapsoraxi2015-6

pol-xoros-kapsoraxi2015-7

pol-xoros-kapsoraxi2015-8

pol-xoros-kapsoraxi2015-9

pol-xoros-kapsoraxi2015-10

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.