Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Mεσολόγγι: Έμποροι κατά ΔΕΔΔΗΕ για τα έργα στην οδό Σπύρου Μουστακλή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου διαμαρτύρεται εντόνως κάνοντας λόγο για «ανευθυνότητα του υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ Μεσολογγίου (ΔΕΗ), που στις 22 Δεκεμβρίου του έτους 2015, εν όψει εορτών, αποφάσισε να ξεκινήσει έργα για την αποκατάσταση βλαβών σε σημεία της οδού Σπύρου Μουστακλή, τα οποία σήμερα, ένα μήνα μετά, παραμένουν ανεκπλήρωτα».
Σύμφωνα με τη  Διοίκηση του  Συλλόγου , το  πρόβλημα που προέκυψε από την παύση των εργασιών δεν είναι μονάχα αισθητικό, πλήττοντας την εικόνα των καταστημάτων, αλλά και λειτουργικό, δυσχεραίνοντας ακόμη και την πρόσβαση των πεζών στα καταστήματα, έμπροσθεν των οποίων πραγματοποιήθηκαν εργασίες.
Παρά τις διαμαρτυρίες των εμπόρων , η απαράδεκτη αυτή κατάσταση εξακολουθεί να υφίσταται έως και σήμερα, εισπράττοντας πλήρη αδιαφορία, υποστηρίζει ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος ενημερώνοντας πως  προχώρησε σε εξώδικη καταγγελία κατά του υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ Μεσολογγίου (ΔΕΗ), σύμφωνα με την οποία δίνεται περιθώριο μίας εβδομάδας για την ολοκλήρωση των έργων και την αποκατάσταση της εικόνας των πεζοδρομίων. Αναφέρει εξάλλου πως σε διαφορετική περίπτωση κι εάν στο χρονικό αυτό διάστημα της μίας εβδομάδας δεν αποκατασταθεί το πρόβλημα, θα προχωρήσει σε αγωγή για διαφυγόντα κέρδη.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.