Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Mεσολόγγι: διαβούλευση για το καρναβάλι

Συνάντηση με την Επιτροπή Διοργάνωσης του Καρναβαλιού

150e1b24-4abf-4855-97bc-5f45faa530beΤην Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση (διαβούλευση) του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου με την επιτροπή Διοργάνωσης του Καρναβαλιού καθώς και με σε συλλόγους και φορείς της πόλης.
Η συγκέντρωση, αν και δεν είχε ευρεία συμμετοχή ,ήταν ουσιαστική και διεξήχθη σε καλό κλίμα .
Ο κ. Γιαννόπουλος εξήγησε ότι ο λόγος της συνάντησης δεν είναι η κατάργηση του θεσμού αλλά η αναβάθμισή του ώστε να μπορεί να απευθύνεται σε περισσότερους και να αποτελεί πόλο έλξης στην πόλη.
Στη συνέχεια οι φορείς, Εμποροβιομηχανικός και ο Σύλλογος εστίασης και αναψυχής Μεσολογγίου δήλωσαν ότι επιθυμούν να γίνουν αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια ενώ η επιτροπή εξέθεσε κάποιες παθογένειες του θεσμού και συζητήθηκαν τρόποι λύσεις τους.
Εκτός από τους φορείς του Μεσολογγίου παρευρέθηκε στην συνάντηση, επιτροπή από το Σύλλογο «Άγιος Ιωάννης» Ευηνοχωρίου όπου τα μέλη της δήλωσαν την πρόθεσή τους για συμμετοχή σ’ αυτή την προσπάθεια.
Στις επόμενες μέρες ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου θα συναντηθεί και πάλι με την επιτροπή καρναβαλιού, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.