Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Mε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο γήπεδο.Τι δηλώνει ο Φώτης Κωστούλας.

Mε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο γήπεδο.Τι δηλώνει ο Φώτης Κωστούλας.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο γήπεδο Παναιτωλικού, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας συναντήθηκε με τον υπεύθυνο μηχανικό Παναγιώτη Καψάλη και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών, ζητώντας να ενταθούν οι προσπάθειες όλων προκειμένου να παραδοθεί το έργο στην ώρα του.
Το γήπεδο Παναιτωλικού ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε το καλοκαίρι του 2005, έκτοτε δε έγιναν αρκετές ακόμα παρεμβάσεις (εσωτερικά και εξωτερικά). Ο νέος κύκλος εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, έρχεται να καλύψει τις απαιτήσεις που δημιουργούνται από την άνοδο της ομάδας στη Super League. Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η κατασκευή σκεπαστής εξέδρας στο νότιο τμήμα για την αύξηση της χωρητικότητας και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου προκειμένου να μπορούν να γίνουν νυχτερινοί αγώνες, αποτέλεσε αναγκαιότητα. Πέραν αυτών, κατασκευάζονται νέα δημοσιογραφικά θεωρεία, σύγχρονη αίθουσα τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αίθουσα αντιντόπινγκ κοντρόλ, χώρος VIP κ.α.
Ο κ. Κωστούλας σε δηλώσεις του τόνισε: «Με την άνοδο της ομάδας μας θεωρήσαμε απαραίτητο να ολοκληρώσουμε τις παρεμβάσεις που άρχισαν πριν έξι χρόνια. Με τα έργα που είναι σε εξέλιξη το γήπεδό μας γίνεται όμορφο και λειτουργικό, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φιλάθλων και να αποτελέσει ένα ευχάριστο χώρο για όλους.
Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Παναιτωλικού είναι πολύ μεγάλο, όπως δείχνει και η διάθεση περίπου τεσσάρων χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας έως τώρα. Πιστεύουμε ότι η αγωνιστική πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα θα μας ικανοποιήσει όλους και σε τούτο το χώρο θα ζήσουμε όμορφες στιγμές, μετατρέποντας κάθε αγώνα σε γιορτή».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.