Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020

Mε επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο ΤΕΙ στο Μεσολόγγι

     εθεοντική αιμοδοσία φωτογραφία 3
εθελοντική αιμιδοσία φωτογραφία 2

εθελοντική αιμοδοσία 9

εθελοντική αιμοδοσία φωτογραφία 8

εθελοντική αιμοδοσία φωτογραφία 10

εθελοντική αιμοδοσία φωτογραφία 17

_DSC0176

_DSC0149

_DSC0154

_DSC0167

Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

 Με επιτυχία και σε χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι η 9η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη 14 Ιουνίου 2014. Οι φοιτητές το Eκπαιδευτικό και το Διοικητικό Προσωπικό του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας που συμμετείχαν έστειλαν για ακόμη μια φορά το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά στο συνάνθρωπο είναι η απάντηση στην κρίση που βιώνουμε . Το χαμόγελο στα χείλη και η σπίθα στα μάτια όσων προσέφεραν αίμα, όπως χαρακτηριστικά αποτυπώνεται και σε κάποιες φωτογραφίες, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο σπόρος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο ζεί στην ψυχή των παιδιών μας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι από την κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

O Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας Καθ. κ. Σωκράτης Καπλάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους εθελοντές αιμοδότες του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας , που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά για Εθελοντική αιμοδοσία, έσπευσαν να δώσουν αίμα, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του TEI Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι , που διατηρεί από το Μάιο 2010, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Το Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας που, σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτής της δράσης, είδαν την προσπάθεια τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο καθώς συγκεντρώθηκαν 32 πολύτιμες μονάδες αίματος, ενώ υπήρξαν και επιπλέον άτομα που, αν και το επιθυμούσαν, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για ιατρικούς λόγους. Ο χώρος του γυμναστηρίου γέμισε νέα παιδιά, χαρούμενη μουσική, χυμούς και γλυκά. Σε όσους προσήλθαν να αιμοδοτήσουν δόθηκε ενθύμημα, φιλοτεχνημένο από τους εθελοντές της Ομάδας και αναμνηστικό στυλό, ευγενική προσφορά του βιβλιοπωλείου « Κοσσόβα»στο Μεσολόγγι.

Οι γιατροί κα Άννα-Λίζα Δελαστίκ , και κ. Χρήστος Παπαδημητρίου και οι συνοδοί νοσηλευτές από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ενθάρρυναν και τους φοιτητές που προσήλθαν για πρώτη φορά στην εθελοντική αιμοδοσία και υποδέχτηκαν εκείνους που είχαν δώσει το παρόν και στις προηγούμενες 8 δράσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο καθηγητής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, κ. Δημήτρης Καπογιάννης, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές της προσπάθειας , τους φοιτητές και τους συνάδελφους, που εκδηλώνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το συνάνθρωπο και στέλνουν μήνυμα ελπίδας.

Επόμενη πιθανή αιμοδοσία: Δεκέμβριος 2014.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.