Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Mε επιτυχία και βραβεύσεις η εκδήλωση του Σωματείου Αρτοποιών

Mε επιτυχία και βραβεύσεις η εκδήλωση του Σωματείου Αρτοποιών

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, στις 10.00΄ το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ημερίδα στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας με κεντρικό θέμα την κοστολόγηση προϊόντων αρτοποιΐας από επιστήμονα κοστολόγο, ειδικό σε θέματα κοστολόγησης στο αρτοποιείο, το συνεργάτη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, τον κ. Κώστα Βαθιώτη.
Στόχος της εκδήλωσής μας ήταν η επιστημονική προσέγγιση του λειτουργικού και παραγωγικού κόστους του αρτοποιείου, προκειμένου οι συνάδελφοι να αποκτήσουν την ευχέρεια καλύτερης διαχείρισης των οικονομικών τους στην παρούσα δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Παράλληλα, έγινε και ενημέρωση για όλα τα θέματα, που απασχολούν τον κλάδο.
Τα μέλη μας, σχεδόν όλα, ανταποκρίθηκαν και παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εργασίες της ημερίδας μας.
Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας κ. Μούσιος Μιχάλης και συνάδελφοί μας από τα διοικητικά συμβούλια των αδελφών σωματείων του νομού μας, καθώς επίσης και από τα σωματεία Πάτρας, Αιγίου, Άμφισσας και Άρτας.
Το σωματείο μας έκανε ιδιαίτερη μνεία στη δράση τους και τίμησε για την πολύχρονη προσφορά τους και τους επίπονους αγώνες τους για τα συμφέροντα του κλάδου μας, αλλά και όλων των Ε. Β. και απέδωσε τιμητική πλακέτα στους:
1. κ. Μιχάλη Μούσιο, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας,
2. κ. Παναγιώτη Ράπτη, επί χρόνια πρόεδρο του Δ.Σ. μας (1993 – 2006), πρόεδρο για 5η θητεία της Ομοσπονδίας Ε. Β. Αιτ/νίας, μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και της ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, πρώην γεν. γραμματέα και νυν αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
Τσούνης Φίλιππος        Ντάσης Άγγελος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.