Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Mε προδιαγραφές… Champions League ο ηλεκτροφωτισμός

Mε προδιαγραφές… Champions League ο ηλεκτροφωτισμός

Η γενική δοκιμή και οι τελικές ρυθμίσεις του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Παναιτωλικού έγιναν το βράδυ της Πέμπτης ,όπως σας είχε ενημερώσει το agrinionews.  Οι οπαδοί του Παναιτωλικού θα πάρουν την πρώτη γεύση στον πρώτο αγώνα για τη Super League που θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Αυγούστου, στις 19:15,  με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (μετάδοση από το Νονasprorts).Eπανερχόμαστε στο θέμα καθώς ο Παναιτωλικός εξέδωσε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο για τις προδιαγραφές του ηλεκτροφωτισμού:

Το έργο έγινε μετά από μελέτη της κατασκευάστριας εταιρίας Π. Καψάλης Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (το οποίο πιστοποιεί και τις μετρήσεις) προκειμένου να καλυφθούν όλες οι προϋποθέσεις και προδιαγραφές της UEFA. Καλύπτονται επίσης οι ανάγκες υποσταθμού της ΔΕΗ, ηλεκτροπαραγωγικών ζευγών, UPS κ.α., για την αντιμετώπιση κάθε πιθανής βλάβης ή διακοπής του δικτύου.

Ο φωτισμός που παρέχεται είναι 1.600 Lux. Υπερκαλύπτει δηλαδή τις απαιτήσεις της κατηγορίας UEFA 4 (1.400 Lux για αγώνες Champions League) και τις απαιτήσεις της Superleague (1.200 Lux).

Τα φωτιστικά σώματα έχουν αναρτηθεί στα 20 έως 22 μέτρα στην ανατολική πλευρά και στα 17-19 μέτρα στη δυτική πλευρά από την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής το γήπεδο επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα. Το παρόν έδωσαν μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που είχαν την πρώτη τους εμπειρία με το γήπεδο φωτισμένο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.