Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Mε συμμετοχή οι κινητοποιήσεις των καθηγητών (φωτό)

Mε συμμετοχή οι κινητοποιήσεις των καθηγητών (φωτό)

DSCN5859

DSCN5864

Απεργία, συγκέντρωση και πορεία

Πρώτη μέρα των απεργιακών κινητοποιήσεων σήμερα για τους καθηγητές και η συμμετοχή στην απεργία για την πόλη του Αγρινίου ήταν αρκετά μεγάλη. Αρκετά ήταν τα σχολεία στο Αγρίνιο στα οποία απέργησε το 100% των καθηγητών, ενώ υπήρξαν και σχολεία στα οποία λίγοι καθηγητές έκαναν κανονικά μάθημα.
Στην Αιτωλοακαρνανία το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το 60,93%, ενώ ακριβής αριθμός θα υπάρξει το βράδυ που θα έχει δοθεί και η εικόνα από τα απογευματινά Γυμνάσια και Λύκεια. Το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου πάντως, που συστεγάζεται με το 4ο ΓΕΛ, τελεί υπό κατάληψη από τους μαθητές…
Σήμερα το πρωί, από τα τέσσερα απεργιακά κέντρα των καθηγητών έξω από Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης, μοιράστηκε εντύπως η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, ενώ σύμφωνα με καθηγητές που συμμετείχαν και σε αυτή τη μορφή δράσης υπήρξε και συζήτηση με μαθητές και άλλους πολίτες που θέλησαν να ενημερωθούν.
Στις 12 το μεσημέρι, καθηγητές και κάποιοι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, όπου και ο πρόεδρος της Β’ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Γ. Καραμητσόπουλος, επιβεβαίωσε τη μεγάλη συμμετοχή στην κινητοποίηση. Ακολούθησε μάλιστα και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου οι καθηγητές, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, διαδήλωναν για τα δικαιώματά τους.

DSCN5871

DSCN5873

DSCN5882

DSCN5884

DSCN5887

 

1

3 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.