Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Mε τους δημοσιογράφους το γλέντησαν οι «Μερακλήδες»! (φωτό)

Στον δημοσιογραφικό κόσμο της πόλης ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι «Μερακλήδες» σε μια προσπάθεια σύσφιξης σχέσεων και ανταπόδοσης του «ευχαριστώ» για την υποστήριξη που διαχρονικά και δικαιωματικά βέβαια σύσσωμος ο τοπικός τύπος παρέχει στο σύλλογο, προβάλλοντας το πραγματικά πλούσιο έργο του και τη σημαντική προσφορά του στη διατήρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και της μεγάλης μουσικής και χορευτικής παράδοσης του τόπου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πλιάτσικας, αφού καλωσόρισε τους δημοσιογράφους στους χώρους του συλλόγου στην οδό Αγράφων στο Αγρίνιο, τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες και την, έως σήμερα, διαδρομή των Μερακλήδων. Η χθεσινοβραδινή συνεστίαση αποτέλεσε για όλους μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς οι «Μερακλήδες» για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσαν τη φήμη και το όνομά τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «Μερακλήδες» έχουν αναδειχθεί ως ένας από τους πλέον δραστήριους και «περιζήτητους» χορευτικούς ομίλους, όχι μόνο στο Αγρίνιο και στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά στην Ελλάδα ολόκληρη. Δεν είναι δε λίγες οι περιπτώσεις που επάξια εκπροσώπησαν τη Ρουμελιώτικη χορευτική κληρονομιά στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου η πολυποίκιλη αυτή δραστηριότητα θα συνεχιστεί και θα ενταχθεί τα επόμενα χρόνια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.