Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Mια απάντηση στο Σύλλογο Εστίασης Αγρινίου

Mια απάντηση στο Σύλλογο Εστίασης Αγρινίου

Απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Συλλόγου εστίασης Αγρινίου

H ισοπέδωση και η συλλήβδην καταδίκη των πάντων, όχι μόνο δεν προάγει το ανοιχτό πνεύμα, τη δημοκρατία, την παιδεία και τον πολιτισμό μιας κοινωνίας, αλλά φανερώνει άγνοια κι ακόμα διεγείρει όσους νοσταλγούν αλήστου μνήμης σκοτεινές εποχές.

Στο Δ.Τ. που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα του Αγρινίου «Συνείδηση» (3/4/13), φαίνεται ότι οι συντάκτες του αδιαφορούν με τα παραπάνω, αφού με απόφαση express του Δ.Σ., εκθέτουν, προβοκάρουν και καπελώνουν όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι θύτες και αγωνιστές, δημοκράτες και ναζί.

Είναι βέβαιο ότι το Αγρίνιο και κατ’ επέκταση η Αιτωλοακαρνανία, με τα χίλια-μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει απέναντί του κυβερνητικούς βουλευτές (και το δεκανίκι της χρυσής αυγής), με προεξάρχοντες στην καταστροφική πολιτική τα μέλη της κυβέρνησης Μ. Σαλμά και Κ. Καραγκούνη. Όμως δεν μπορεί κανείς να ευθυγραμμίζει αυτούς που υπηρετούν πειθήνια το μνημόνιο και εμπνεύστηκαν την ουσιαστική κατάργηση του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο με εκείνους που αγωνίζονται στην κοινωνία και στη βουλή για την άμεση απόσυρση του Σχεδίου Αθηνά.

Η απόφαση του Δ.Σ. που αναφέρει ότι όλοι οι Αιτωλ/νες βουλευτές, χωρίς εξαίρεση, είναι ανεπιθύμητοι στα καταστήματα εστίασης, ως έχοντες τις ίδιες ευθύνες για το Σχέδιο Αθηνά, εκτός από σκοταδιστική είναι και πονηρή (!!!), καθώς προσπαθεί με τερτίπια, να καλύψει τους πραγματικούς ενόχους για την καταστροφή, κυβερνητικούς και αυτοδιοικητικούς.

Η απόφαση του Δ.Σ. αφορά μόνο όσα μέλη του την ενστερνίζονται.

Οι επαγγελματίες-συνάδελφοι στο χώρο της εστίασης, όπως και η κοινωνία του Αγρινίου γνωρίζουν τους υπεύθυνους, γνωρίζουν και την αλήθεια!

Πολύζος Γεώργιος

Μέλος Ένωσης Εστίασης Αγρινίου

Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλ/νίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.