Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Mια καλλονή από το Αγρίνιο

Mια καλλονή από το Αγρίνιο

Μαργαρίτα Παπανδρέου, μια καλλονή από το Αγρίνιο που της κάνουν πλάκα για το όνομά της  

9Στα 24 της χρόνια η καλλονή από το Αγρίνιο έχει βαρεθεί να ακούσει αστεία για το διάσημο ονοματεπώνυμο της.
Το µόντελινγκ ήρθε στη ζωή της από την υπερηφάνεια της εκτός έδρας φοιτήτριας Ψυχολογίας η οποία δεν ήθελε να επιβαρύνει οικονοµικά τους πολύτεκνους γονείς της.
Η µετακόµιση από το Αγρίνιο στην Αθήνα και η ανάγκη για χαρτζιλίκι οδήγησαν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου µέχρι την πόρτα γνωστής σχολής µοντέλων.
Οπως λέει η ίδια, «ουσιαστικά ήθελα να ανεξαρτητοποιηθώ από νωρίς προκειµένου να ζω καλύτερα χωρίς να επιβαρύνω τον οικογενειακό προϋπολογισµό. Η οικογένειά µου είναι επταµελής και είναι αυτονόητο ότι υπάρχει ένα σχετικό ζόρισµα. Η µητέρα µου είδε την απόφασή µου να δουλέψω πολύ θετικά. Ο πατέρας µου, παρόλο που έχει στενή σχέση µε τον καλλιτεχνικό χώρο δουλεύοντας επί χρόνια στο ∆ΗΠΕΘΕ Αγρινίου, ήταν περισσότερος διστακτικός».
Σύντοµα θα βρεθεί στα Καλλιστεία του AΝΤ1, στα οποία θα κερδίσει την κορδέλα της Αναπληρωµατικής Μις Ελλάς. Κατόπιν µια επαγγελµατική πρόταση θα τη φέρει στην Τουρκία και αργότερα στη µακρινή Ταϊλάνδη.
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου διηγείται: «Στην Τουρκία συνεργάστηκα µε τους µεγαλύτερους οίκους µόδας της χώρας. Ηταν µια εµπειρία εξαιρετική, ιδανική για να πάρω το βάπτισµα του πυρός για οποιαδήποτε δουλειά στο εξωτερικό. Η πιο σηµαντική περίοδος της ζωής µου, όµως, ήταν στην Ταϊλάνδη. Πήγα αρχικά µόνο για δύο µήνες και τελικά έµεινα δύο χρόνια», λέει στο Πρώτο Θέμα.

margar06

margar1 margar3

4 5 6 7 8 9 10www.iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.