Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Mια περιπέτεια του δημοφιλούς Κatman

Mια περιπέτεια του δημοφιλούς Κatman

Σε ειδική αγωγή για ζάχαρο ο Νίκος Κατέλης στο Μεσολόγγι!Πείστηκε από τους συνεργάτες του, παρότι απεχθάνεται τις ενέσεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews ο τηλεοπτικός ερμηνευτής και εν γένει showman της τηλεόρασης, Νίκος Κατέλης, που έλκει και την καταγωγή του από το δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου (Νεοχώρι), τις τελευταίες μέρες βρέθηκε σε δομή του νοσοκομείου Μεσολογγίου προκειμένου να εξεταστεί και να βοηθηθεί σε προβλήματα υγείας που ανέκυψαν. Σε μια σειρά από εξετάσεις που υποβλήθηκε, όμως, διαπιστώθηκε ότι έχει εξαιρετικά αυξημένες τιμές ζαχάρου και στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένη η αγωγή με ινσουλίνη καθώς σίγουρα επρόκειτο για κάτι που το είχε πολύ καιρό. Κοινώς, ο γνωστός σόουμαν πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη και μάλιστα μορφής που χρήζει άμεσης αγωγής. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ο ίδιος απεχθάνεται τις σύριγγες και τις ενέσεις και αρνούταν πεισματικά να μπει στην επιβεβλημένη αγωγή. Η διοίκηση, μάλιστα, του νοσοκομείου και ο επικεφαλής της δομής που ασχολήθηκε με την περίπτωσή του ήταν έτοιμοι να του χορηγήσουν εξιτήριο με δική του ευθύνη, καθώς δεν έχουν δικαίωμα να υποχρεώσουν ασθενή που δεν το επιθυμεί να λάβει αγωγή. Τελικά, ο γνωστός στο πανελλήνιο και ως Katman πείστηκε από το περιβάλλον του και τους συνεργάτες του να μην αποχωρήσει και να αρχίσει κανονικά να λειτουργεί σαν διαβητικός. Στις επίμονες αρνήσεις του μάλιστα τον πληροφόρησαν ότι όντας σε αυτή την κατάσταση δεν θα μπορεί να συνεχίσει την τηλεοπτική του καριέρα!
Να ευχηθούμε περαστικά στο συμπαθή πρόσωπο της τηλεόρασης και να έχει την προσοχή και τη φροντίδα που αρμόζει σε όλους τους πολίτες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.