Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Mπαρ στις Οινιάδες πρόσφερε και… ερωτικές υπηρεσίες

Mπαρ στις Οινιάδες πρόσφερε και… ερωτικές υπηρεσίες. Τουλάχιστον έτσι προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες μετά από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Νεοχωρίου του δήμου Μεσολογγίου.bar
Εκεί σήμερα τα ξημερώματα (γύρω στις 1:30) άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου και της ΟΠΚΕ της Α.Δ .Αιτωλίας έκαναν έφοδο σε μπαρ, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες .
Εντόπισαν τρεις αλλοδαπές να εργάζονται παράνομα καθώς δεν διέθεταν σχετική άδεια και βιβλιάριο υγείας. Ωστόσο εντοπίστηκε και χώρος μέσα στο κατάστημα στον οποίο προσφέρονταν ερωτικές υπηρεσίες.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Η αστυνομία είχε πληροφορηθεί πως στο μπαρ εκδίδονταν νεαρές αλλοδαπές. Οργάνωσε λοιπόν την επιχείρηση με δύο αστυνομικούς να εμφανίζονται ως πελάτες. Ένας εξ’ αυτών συνεννοήθηκε για ερωτική συνεύρεση με εργαζόμενη στο μπαρ έναντι αμοιβής 100 ευρώ. Δόθηκαν λοιπόν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και όταν η γυναίκα οδήγησε τον αστυνομικό σε εσωτερικό δωμάτιο του καταστήματος τότε έγινε η επέμβαση της αστυνομίας.
Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες και συγκεκριμένα 45χρονη Αλβανίδα, 19χρονη Βουλγάρα και 24χρονη Σλοβάκα καθώς και 65χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος. Ο 48χρονος ιδιοκτήτης του αναζητείται.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας και παράβαση υγειονομικών διατάξεων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.