Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019

Mπερδεμένα τα πράγματα στο Θέρμο

ΘΕΡΜΟ1

Αντιφατικές είναι οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από Θέρμο αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές διεργασίες . Και αυτό γιατί ενώ υποτίθεται ότι δρομολογήθηκε η λύση της συναίνεσης, πληροφορίες λένε πως από το περιβάλλον Πορφύρη γίνονται και κρούσεις σε πρόσωπα για να είναι υποψήφια του συνδυασμού του. Γιατί καλή είναι η συναίνεση στα λόγια, στις πράξεις όμως όχι.
Μαθηματικός είναι ο δήμαρχος Θέρμου αλλά θα ξέρει καλά πως- όπως λέγανε και οι αρχαίοι Λατίνοι- «τα λόγια χάνονται, τα γραπτά όμως μένουν». Έριξε διάφορα ονόματα στο τραπέζι, ο Θ.Κασόλας δέχθηκε να είναι υποψήφιος κοινής αποδοχής αλλά  λένε πολλοί πως πρέπει να υπογράψει ο Πορφύρης πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και οι σύμβουλοι του πως αποδέχονται τη συναινετική λύση. Άλλωστε και ο Κώστας Μαράγιαννης ζητάει εγγυήσεις για την αλήθεια των προθέσεων Πορφύρη.
Ωστόσο λέγεται μάλιστα πως βολιδοσκοπούνται άτομα για να είναι υποψήφια ξανά με τον δήμαρχο για να διεκδικήσει την 5η θητεία του, ενώ «μάντρωσε» τους σύμβουλους του και διακινεί τα περί διαγραφής των διαφωνούντων (Μπαλατσού κ.α.) και μάλλον η αντιπολίτευση κοιμάται τον… (συναινετικό) ύπνο του δικαίου.
Πάντως την ίδια ώρα στην παράταξη Πορφύρη ακούγεται και το όνομα του αντιδημάρχου Αντώνη Πριόνα, το δίδυμο Κοντογιάννη -Παπαδημητρίου σε άλλους αντιπολιτευόμενους κύκλους και το ΚΚΕ ετοιμάζεται να ανακοινώσει υποψήφιο. Εξάλλου όταν το όνομα Αντωνόπουλου έπεσε στο τραπέζι ο δήμαρχος ξέκοψε τη συζήτηση, λέγοντας πως ο αντιπεριφερειάρχης δεν ενδιαφέρεται.
Στο τέλος βλέπουμε η συναίνεση να μην προχωρά και ο Πορφύρης να ανακοινώνει εκ νέου υποψηφιότητα για να ολοκληρώσει το έργο του. Μια εκτίμηση κάνουμε…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.