Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Mπλοκάρει το ΣτΕ τα έργα στο Πάρκο

DSCN5315 Noμικό μπλόκο στα έργα της ανάπλασης του Πάρκου βάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας προκαλώντας πλέον ανατροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της τοπικής επικαιρότητας.
Το ΣτΕ εξέδωσε σήμερα προσωρινή διαταγή απαγορεύοντας τη συνέχιση των έργων μέχρι να εκδικασθεί η ουσία της υπόθεσης στην Oλομέλεια του. Ουσιαστικά πρόκειται για την προσωρινή εκδίκαση της νέας-πρόσφατης του Σεπτεμβρίου-προσφυγής σε ασφαλιστικά μέτρα των αγρινιωτών που αντιδρούν και οι οποίοι πλέον βασίστηκαν στο από 5/9 έγγραφο της Διεύθυνσης  Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σύμφωνα με το οποίο στα έγγραφα που της υποβλήθηκαν  για την περιβαλλοντική αδειοδότηση  από το δήμο Αγρινίου δεν υπήρχαν αναφορές  στην πρόθεση να κοπούν δένδρα και τα στοιχεία ήταν ελλιπή.
Πολίτες που αντιδρούν στα έργα της ανάπλασης μάλιστα προγραμματίζουν έκτακτη γενική συνέλευση σε λίγη ώρα, στις 8:30, στην καφετέρια του Πάρκου για να συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση της δημοτικής αρχής για το θέμα που με τη σειρά της καλείται να ακολουθήσει τις δικαστικές αποφάσεις όταν μάλιστα έχει διαμηνύσει την αποφασιστικότητα της για την ολοκληρωση του έργου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΑΣ.ΠΑΝ...

    γεια χαρά ωρέ συμπατριώτες…ΜΙΖΕΡΙΑ =ΘΑΝΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.