Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Μ. Χάβος: Ικανοποίηση για την εμφάνιση όχι για το αποτέλεσμα

Ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος  στη συνέντευξη Τύπου για το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού :

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Δεν είμασταν απειλητικοί. Εξαιρετική τακτική στο αμυντικό κομμάτι αλλά δε φτάνει…

Στο δεύτερο μέρος η αντίπαλη ομάδα μπήκε καλύτερα αλλά μετά τις αλλαγές φαινόταν ότι είμασταν πιο κοντά στη νίκη και κάναμε φάσεις. Μας αφήνει ικανοποιημένους η εμφάνιση αλλά όχι το αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να μπορείς να μη χάνεις ένα παιχνίδι από μια μεγάλη ομάδα αν δε μπορείς να το κερδίσεις. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια.

Στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη και η αποτελεσματικότητα. Όλοι οι αντίπαλοι προπονητές λένε ότι αδικούμαστε από τη θέση μας. Σίγουρα θα ενισχυθούμε τον Γενάρη και το έχουμε συζητήσει αυτό με τη διοίκηση αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας .

Ο Λιάβας και ο Τσιγγάρας είναι παιδιά που πρέπει να δώσουμε βαρύτητα. Είναι παιδιά που το μέλλον τους ανήκει και πρέπει να πάνε στην Εθνική ομάδα. Θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Ο Παναθηναϊκός ίσως έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο και βάζει προβληματισμούς στον αντίπαλο».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ !!!!!!! Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.