Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Μ. Χριστοδουλάκης για το διάγγελμα: Ο Μητσοτάκης τρέχει πίσω από τα γεγονότα, ο Τσίπρας εμμένει σε αδιέξοδες λογικές

Μ. Χριστοδουλάκης για το διάγγελμα: Ο Μητσοτάκης τρέχει πίσω από τα γεγονότα, ο Τσίπρας εμμένει σε αδιέξοδες λογικές

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα ασκεί ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, σε σχέση με τους χειρισμούς και τη στάση τους στη μάχη για την πανδημία.

Αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ο Μ. Χριστοδουλάκης επισήμανε: «Ο κ. Μητσοτάκης και σήμερα τρέχει πίσω από τα γεγονότα. Μέτρα με μεγάλη καθυστέρηση, αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης που δημιούργησε η αποτυχία και η ατολμία του. Μιλά για ένα νέο ΕΣΥ, ενώ στην πράξη το απαξιώνει. Και εμπαίζει τους υγειονομικούς, δηλώνοντας ότι δήθεν είναι δίπλα τους».

Ταυτόχρονα, κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι «εμμένει στη γνωστή αδιέξοδη λογική του. Μία αξιωματική αντιπολίτευση που αποτελεί την ανάστροφη εικόνα της κυβέρνησης. Που αδυνατεί να πείσει και να δώσει λύσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλάκη, «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται την αναγκαία συνεννόηση και συνευθύνη για να συγκροτηθεί και να γίνει πράξη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας. Θα τους κρίνουν οι πολίτες».

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ επανέλαβε τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής:

Στηρίζουμε τους εμβολιασμούς, ζητούμε την υποχρεωτικότητα σε κρίσιμες επαγγελματικές κατηγορίες. Επιμένουμε στην ανάγκη ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, και στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς και στα σχολεία.
Επιμένουμε στην ενίσχυση του ΕΣΥ που δοκιμάζεται και, επιτέλους, στην έμπρακτη στήριξη των λειτουργών του, που ως τώρα έχουν μείνει στο χειροκρότημα.
«Αρκετά πια με τα αδιέξοδα διαγγέλματα. Αρκετά πια με τα λόγια χωρίς περιεχόμενο. Κουράζουν και απογοητεύουν τους πολίτες. Η ελληνική κοινωνία απαιτεί πράξεις. Και για αυτές, την ευθύνη έχει η κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Χριστοδουλάκης.

iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.