Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Η μάχη του πάρκινγκ στις συγκεντρώσεις στο κέντρο του Αγρινίου

Η μάχη του πάρκινγκ στις συγκεντρώσεις στο κέντρο του Αγρινίου

Με τέσσερις(!) σχεδόν ταυτόχρονες ομιλίες στο κέντρο του Αγρινίου την τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία για να καταλάβει κανείς το τι έγινε στο παρκάρισμα. Χαμός.

Συγκεντρώσεις σε Παπαστράτειο, Σιντριβάνι, πλατεία Δημοκρατίας και Δημάδη από τις 8:30 μέχρι και τις 10 παρά για έναρξη και τα αυτοκίνητα των ενδιαφερόμενων μπορεί να παρκάρισαν εκατοντάδες μέτρα μακριά.

Μην νομίζει όμως κανείς ότι και αυτός ο τομέας αφέθηκε στην τύχη. Οι γνωρίζοντες λένε πως τα… σοβαρά επιτελεία ορισμένες θέσεις είχαν φροντίσει να τις κάνουν… καβάντζα από πριν ενώ δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις που κάτι ανάλογο έκαναν και οι ανταγωνιστές!

Ναι, μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά συχνά οι ενδοκομματικοί αντίζηλοι σε τέτοιες μέρες λένε σε φίλους τους να πιάσουν καμιά θέση πάρκινγκ γύρω από το κέντρο και για να δυσκολέψουν τον… αντίπαλο αλλά και για να έχουν μια θέση με θέα και πρόσβαση.

Πρέπει να είναι και το μόνο σημείο αυτών των εκλογών όπου υπήρξε κάποια κόντρα. Αντίθετα από τις τοπικές εκλογές που έπεσε αληθινό ξεμάλλιασμα ετούτες οι εκλογές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και ξενέρωτες. Οπότε ένα μποτιλιάρισμα κι ένα ψιλοχάος στο πάρκινγκ μάλλον είναι πταίσματα.

*φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Παρκαδόρος Εκδικητής

    Το κέντρο του Αγρινίου γίνεται μάρτυρας μακιαβελικών τακτικών. Μου θυμίζει τους γάμους που οι έξυπνοι πάνε κατευθείαν μετά την εκκλησία και πιάνουν τις καλές θέσεις κι εγώ πάντα κάθομαι με την πλάτη στην πίστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.