Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Μαγούλες: έκκληση από ζευγάρι με προβλήματα υγείας να αποκατασταθεί η πρόσβαση στο σπίτι του

Μαγούλες: έκκληση από ζευγάρι με προβλήματα υγείας να αποκατασταθεί η πρόσβαση στο σπίτι του

Κάτοικος της περιοχής Μαγούλες του Δήμου Μεσολογγίου εκφράζει μιλώντας στο agrinionews την πικρία του και την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι ο δρόμος προς την οικία του βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και ουδείς-σύμφωνα με όσα καταγγέλλει- ενδιαφέρεται για να αλλάξει αυτό.

Φυσικά, το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, δη περισσότερο κινητικά, δημιουργεί τεράστιες δυσχέρειες στην καθημερινότητά τους.

«Ο δρόμος προς το σπίτι είχε στρωθεί πριν αρκετά χρόνια με τσιμέντο. Παραπλεύρως του δρόμου υπάρχουν χωράφια με ελιές και μία ρεματιά. Σε πολλά σημεία υπάρχουν λακκούβες ενώ πρόσφατα μέρος του δρόμου έπεσε. Δύσκολα περνάει μέχρι και αμάξι. Τη νύχτα χρησιμοποιώ φακό για να διασχίσω το δρόμο λόγω και των κινητικών μου προβλημάτων», τονίζει ο καταγγέλλων.

«Έχω κάνει απανωτά αιτήματα στο Δημαρχείο ενώ έχω μιλήσει και με αντιδημάρχους. Ισχυρίζονται οι περισσότεροι ότι θα υπάρξουν νομικά κωλύματα και ότι ιδιοκτήτες παραπλήσιων οικοπέδων θα εμποδίσουν τα έργα. Μας λένε ότι δεν μπορεί να διορθωθεί ο δρόμος. Εγώ πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας και η γυναίκα μου έχει σοβαρότερα κινητικά προβλήματα από μένα. Πάσχουμε από πολύ σοβαρά ζητήματα υγείας και δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να έχουμε ανθρώπινη πρόσβαση στο σπίτι», υπογραμμίζει αναφέροντας παράλληλα ότι έχει απευθυνθεί μέχρι και στην Περιφέρεια ενώ προ οκτώ μηνών έκανε μία ακόμη αίτηση στο Δήμο για το δρόμο, για την οποία ουδέν νεώτερο υπάρχει.

Το agrinionews.gr δημοσιοποιεί την έκκληση του ελπίζοντας να φθάσει στα αυτιά των αρμοδίων.

Στις φωτογραφίες η κατάσταση του δρόμου που οδηγεί στο σπίτι του ζευγαριού 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.