Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Μυστήριο με πτώμα σε λεωφορείο στο Αγρινιο

Μυστήριο με πτώμα σε λεωφορείο στο Αγρινιο

Πρωτοφανής και συγκλονιστική υπόθεση στο Αγρίνιο. Πτώμα νεαρού άνδρα ασιατικής καταγωγής αλλά αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στο χώρο του σασμάν λεωφορείου. Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της σορού. 

Εικόνα που τους σόκαρε αντίκρισαν οι εργαζόμενοι συνεργείου στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια ελέγχου σε λεωφορείο σήμερα, Δευτέρα  5 Αυγούστου, το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για   τουριστικό λεωφορείο που έφτασε στο Αγρίνιο το περασμένο βράδυ από το Βελιγράδι.

Ο οδηγός αντιλήφθηκε κάποιο πρόβλημα με τις ταχύτητες του οχήματος και το πήγε σήμερα το πρωί σε συνεργείο, κοντά στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Οι εργαζόμενοι του συνεργείου κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στο χώρο του σασμάν, αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα, τη σορό ενός άνδρα.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση αλλά και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό..

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε νεκρός. Οι πληροφορίες προς το παρόν είναι αρκετά συγκεχυμένες, σχετικά με το πως   μπορεί να έχασε τη ζωή του. Εικάζεται ο θάνατος να προκλήθηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες ή και αναθυμιάσεις.

Σημειώνεται ότι το λεωφορείο φέρει γερμανικές πινακίδες και πιθανολογείται ο νεκρός να είναι Αφγανός ή Πακιστανός που αντικρίζοντας τις πινακίδες να θεώρησε ότι προορισμός του ήταν η Γερμανία, με αποτέλεσμα να τρυπώσει σε αυτό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.