Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Μακρυνεία: σλάλομ με μηχανάκια και …όλες τις παραβάσεις (μπροστά στον αστυνομικό σταθμό!)

Μακρυνεία: σλάλομ με μηχανάκια και …όλες τις παραβάσεις (μπροστά στον αστυνομικό σταθμό!)

Στα βίντεο και την φωτογραφία βλέπει κανείς τις συνθήκες οδικής ασφάλειας ένα οποιοδήποτε βράδυ στην περιοχή Ματαράγκας και Γαβαλούς…

Νεαροί συχνά χωρίς φώτα ή/και  πινακίδες, πάντα χωρίς κράνη(και συνήθως όλα αυτά μαζί), περνάνε από το ένα κεφαλοχώρι στο άλλο, με τις εξατμίσεις σε φουλ πρόγραμμα και με επικίνδυνα σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Στο δρόμο κορνάρουν, πετάνε και κανένα σταντ κάτω, γενικώς το διασκεδάζουν πολύ. Και ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Όπως όλοι ξέρουν, το φαινόμενο είναι καθημερινό και δεν πρόκειται για μια εξαίρεση. Έχουν γίνει ουκ ολίγα και τα πλάνα τα δείχνει η στήλη όχι για την διασκέδαση αλλά για τρεις  άλλους λόγους. Πρώτον, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Δεύτερον, για να θυμηθούμε πόσο ωραία και αδάμαστη είναι η επαρχία μας και πόσο επαναστατημένη είναι η νεολαία μας.

Ο τρίτος λόγος είναι η αστυνόμευση, η οποία εννοείται ότι είναι το δυνατό σημείο της νέας κυβέρνησης. Έχουμε ξαναγράψει για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο αστυνομικός σταθμός στη Γαβαλού, να λειτουργεί στην ουσία χωρίς προσωπικό.

Αν επιμένουμε είναι γιατί οι παραβάσεις που βλέπετε στα βίντεο και την φωτογραφία γίνονται ακριβώς δίπλα από αυτόν τον  αστυνομικό σταθμό και το παράδειγμα που δίνεται στους νεαρούς πρωταγωνιστές είναι το χειρότερο. Πολύ απλά, είτε υπάρχει Αστυνομία εκεί γύρω είτε όχι είναι το ίδιο και το αυτό.

Ίσως και χειρότερα, γιατί αυτό που υπάρχει εκεί, ένας σταθμός χωρίς αστυνομικούς, μπορούν να  το χλευάζουν με την συμπεριφορά τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Πασοκοτέκτων

  Αύγουστος, ο μήνας των πανηγυριών. Οι κάγκουρες της περιοχής έχουν τη τιμητική τους.

 2. Ανώνυμος

  Τα ιδια και στο αγρινιο καθε βραδυ η παπαστρατου απο πλατεια μεχρι γκουντις γινεται πιστα αγωνων

 3. 1', 10, 7, 18 19. 17, 15, 4, 9', 19, 7, 18

  Όλοι τα εχουμε ζήσει και ξέρουμε πως είναι. Η νεολαία εκδικείται τα γηρατειά. 61 χιλιοστά στρογγυλοφαναρο και η Ματαραγκα όλη στον αέρα.

 4. Λάκης

  Έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση κάτι πρέπει να γίνει!

 5. λκκλλξεςηξκξηκ

  κααταρχας ψεφτι το σρογγιλη θα ειχε κοπει στη μεση και πιοσ εχει τετιο μηχανακι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.