Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Μαρία Καλπουζάνη: «Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής αλλά και νέα πρόσωπα» (ηχητικό)

Μαρία Καλπουζάνη: «Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής αλλά και νέα πρόσωπα» (ηχητικό)

Τη βεβαιότητα πως η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι διψήφια και μάλιστα από 12 μονάδες και πάνω, εξέφρασε η Μαρία Καλπουζάνη σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στο agriniowebradio.gr και τον Antenna Star 103,5 FM και τον Παναγιώτη Τσακανίκα.

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ μίλησε για την έντονη ανάγκη για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, που όπως είπε διαπιστώνει καθημερινά στις περιοδείες της.

«Το μήνυμα που εγώ λαμβάνω είναι για αλλαγή πολιτικού σκηνικού. Πρέπει η ΝΔ να έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει άμεσα το πρόγραμμά της Θέλουμε πολιτική με αρχή, μέση και τέλος. Αυτό πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε, τονίζοντας όμως πως «μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι καλός… «προπονητής» αλλά χρειάζεται και δυνατούς παίκτες» και κάλεσε τους Αιτωλοακαρνάνες να «ξεσκονίσουν» τα βιογραφικά των υποψηφίων και να στείλουν στο Κοινοβούλιο νέους ανθρώπους.

«Υπάρχουν κάποιες ομάδες πολιτών που είναι πιο δύσκολο να πεισθούν για την αλλαγή και την ανανέωση στα πρόσωπα. Οι νέοι άνθρωποι όμως θέλουν την αλλαγή και με έχουν εκπλήξει με την ανταπόκρισή τους στο πρόσωπό μου. Τους καλώ να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους», ήταν το μήνυμά της.

Δήλωσε πως η αποχή από τις κάλπες την προβληματίζει γενικά σα φαινόμενο. Δεσμεύτηκε ,τέλος, πως με τον τρόπο που βρίσκεται αυτή την περίοδο δίπλα στους Αιτωλοακαρνάνες, με τον ίδιο και ακόμη πιο έντονο θα το κάνει και στο μέλλον, ειδικά εάν εκλεγεί.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πηγή: agriniowebradio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.