Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Mαρία Καλπουζάνη-ΝΔ: Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο της Αιτωλοακαρνανίας

Mαρία Καλπουζάνη-ΝΔ: Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο της Αιτωλοακαρνανίας

Στην ακόλουθη δήλωση προέβη η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ Μαρία Καλπουζάνη:

Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών δίνει την δύναμη στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υλοποιήσει ένα θετικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, φοροελαφρύνσεων και θεσμικών αλλαγών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Οι Έλληνες πολίτες έδωσαν ξεκάθαρη και ισχυρή λαϊκή εντολή για να τα αλλάξουμε όλα!

Όσον αφορά τον νομό μας, θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου που εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας στην επόμενη Βουλή. Θέλω όμως πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Δεδομένου του ελάχιστου χρονικού διαστήματος που είχα στη διάθεση μου ως υποψήφια βουλευτής για να ξεδιπλώσω το πρόγραμμα μου, αισθάνομαι δικαιωμένη για την προσπάθεια και σίγουρη για το μέλλον.
Δεν πρόκειται να σταματήσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο της Αιτωλοακαρνανίας. Θα συνεχίσω να προσφέρω με τον τρόπο που ξέρω και μπορώ για το καλό του τόπου μας. Θα είμαι παρούσα και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα…

Ξημέρωσε ήδη μια πιο φωτεινή Ελλάδα. Καιρός να ενώσουμε δυνάμεις και να συνεργαστούμε για να σηκώσουμε την πατρίδα μας λίγο ψηλότερα!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.