Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Μαρία Σαλμά: Γιατί κλείνουν Δευτέρα και Τρίτη τα σχολεία στην Αιτωλοακαρνανία

Μαρία Σαλμά: Γιατί κλείνουν Δευτέρα και Τρίτη τα σχολεία στην Αιτωλοακαρνανία

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μ. Σαλμά, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας Σαλμά.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με γνώμονα τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν και την αδυναμία τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές αίθουσες (ανοικτά παράθυρα) λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών, λόγω παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από το Υπουργείο Παιδείας, στις σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές, θα γίνει τηλεκπαίδευση.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες και την ανάγκη προστασίας εκπαιδευτικών και μαθητών, αποφασίσαμε σε συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μας για δύο μέρες. Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί» δήλωσε η κ. Σαλμά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. 911

    λαμβάνοντας υπόψη τις κλιματονεοταξικές επιταγές της σαύρας της υπουργού σου θες να πεις. Αλλά αν τυχόν ξεστομίσεις κάτι τέτοιο, ποιός γυρνάει στο κοτέτσι και στα ζωάκια για μεροκάματο; ούτε για εκει δεν κάνεις φυτεμένο νεοταξικό πιονίδιο που σε “βαπτίσαν” και αντιπεριφερειάρχη…
    ΥΓ: καμιά αλυσίδα που δένουν τις μηχανές φόρεσε στο λαιμό άλλη φορά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.