Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Η Μαρίζα που κάνει περήφανο το Αγρίνιο!

1 Η ιστορία της Μαρίζας Γουργολίτσα από το Αγρίνιο έχει απασχολήσει το πανελλήνιο και έχει συγκινήσει την κοινή γνώμη.
Ούσα φοιτήτρια ,στην Κρήτη το 2011 ,αντιμετώπισε ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας και άρχισε τότε ο Γολγοθάς εξαιτίας ιατρικής αμέλειας που την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.
Η Μαρίζα όμως δεν το έβαλε κάτω… Με δύναμη και θέληση προχώρησε μπροστά. Συνέχισε τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη ενώ διαπρέπει και στον αθλητισμό. Έχει σημειώσει διακρίσεις στο κολύμπι ,στη σκοποβολή και στην ιστιοπλοΐα .
Προ ημερών η Μαρίζα έλαβε μέρος στην 12η Διεθνή Κολυμβητική συνάντηση ΑΜΕΑ που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας και την οποία διοργάνωσαν από κοινού, το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Απριλίου 2018, ο Σύλλογος Γονέων και φίλων Αθλητών ΑΜΕΑ, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑΜΕΑ και ο Δήμος Εορδαίας .
Οι αγώνες αποτελούσαν μάλιστα το πρώτο αγωνιστικό τεστ ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 19 Αυγούστου στο Δουβλίνο και σε αυτούς συμμετείχαν τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής κολύμβησης και αθλητές από Τουρκία και Σερβία.
Η Μαρίζα Γουργολίτσα αγωνίστηκε στην κατηγορία S4 κατακτώντας πέντε χρυσά μετάλλια πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ στα 50m πρόσθιο πιάνοντας παράλληλα το όριο συμμετοχής για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Δουβλίνου.
Επιτυχιών συνέχεια λοιπόν για τη Μαρίζα που κάνει περήφανο το Αγρίνιο. Επιτυχίες που θυμίζουν πως δικαιούται ευρύτερη συμπαράσταση για να συνεχίσει τις διακρίσεις.

mariza

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.