Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Δεν μας τιμά η εικόνα του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο δρόμο Θέρμο – Σιταράλωνα

Δεν μας τιμά η εικόνα του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο δρόμο Θέρμο – Σιταράλωνα

Τιμώντας αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για μια ελεύθερη πατρίδα έχουν αναγερθεί τα Μνημεία Εθνικής Αντίστασης σε πολλά σημεία και της Αιτωλοακαρνανίας.
Είναι αυτονόητο ωστόσο πως οι τοπικές αρχές οφείλουν να τα διατηρούν καθαρά και σε καλή κατάσταση. Αυτό δυστυχώς  δεν συμβαίνει στο μνημείο που βρίσκεται στο δρόμο Θέρμο – Σιταράλωνα.
Η εικόνα και η διήγηση ενός πολίτη είναι ενδεικτικά :
«Στο δρόμο Θέρμο – Σιταράλωνα, κάτω από το χωριό Πετροχώρι, βρίσκεται το μνημείο Εθνικής Αντίστασης, περιοχή που ανήκει στο Δήμο Θέρμου. Περνάω τακτικά από τη περιοχή και βλέπω με μεγάλη μου λύπη τη κατάσταση που βρίσκεται το μνημείο, για πάνω από ένα χρόνο τώρα! Λυπάμαι πραγματικά, γιατί απ’ ότι φαίνεται ο “φτωχός” Δήμος Θέρμου δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει λίγη μπογιά, για να φέρει το μνημείο στη σωστή του κατάσταση.
Ελπίζω όμως και εύχομαι, σύντομα να μπορεί να ανταποκριθεί».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ????? CHRISTOS

 2. Αννα

  Ευτυχώς που έχουμε κ τους αριστερούς να μας δείχνουν ήθος……. (εξαρχία. Κουκάκι) κ άλλα πολλά…… Τα κακομαθημένα που τα τρέφει ο μπαμπάς κ η μαμά δεν έχουν πολιτική υπόσταση ούτε κ ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο από το να βανδαλιζουν κ να καταστρέφουν ξένες περιουσίες κ εθνικά μνημεία….

 3. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

  @CHRISTOS

  Χρήστο, βάλε θερμόμετρο! Έχεις ανεβάσει πυρετό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.