Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Άρχισαν οι εγγραφές στον Λαογραφικό Όμιλο της ΓΕΑ

Άρχισαν οι εγγραφές στον Λαογραφικό Όμιλο της ΓΕΑ

Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για τα μαθήματα χορών του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) εν όψει της νέας περιόδου 2018-2019.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία της ΓΕΑ στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου τις εργάσιμες ημέρες, πρωί και απόγευμα και ώρα 10.00-13.00 και 18.00-21.00.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου 2018.
Να σημειωθεί ότι για τις δυο πρώτες εβδομάδες των εγγραφών κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 18.30-20.30 θα παρίσταται στα γραφεία της ΓΕΑ και ο χοροδιδάσκαλος κ. Γεώργιος Τσελίκας, ο οποίος ειδικά τη δεύτερη εβδομάδα στις 21.00 θα πραγματοποιεί μαθήματα γνωριμίας και ενημέρωσης των νέων χορευτών.
Επίσης και ανάλογα με το αιτούμενο ενδιαφέρον, θα υπάρχει η δυνατότητα εκ μέρους του Λαογραφικού Ομίλου συγκρότησης και πρωινού τμήματος.
Από εφέτος και λόγω των συσσωρευμένων κοινωνικών αναγκών θα υπάρξουν ειδικές τιμές σε ότι αφορά τα μαθήματα χορών για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, φοιτητές, πολύτεκνοι, μακροχρόνιοι άνεργοι κλπ.
Τα μαθήματα χορών διδάσκουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς, κ. Γεώργιος Τσελίκας και κα. Ασπασία Κρικώνη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα (θα ακολουθήσει και αναλυτική ανακοίνωση σχετικά) και την εν γένει λειτουργία των χορευτικών τμημάτων κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στον Χοροδιδάσκαλο του Ομίλου κ. Γεώργιο Τσελίκα στο τηλ : 6977285049

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.