Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Η Ματούλα Ζαμάνη στον πολυχώρο Emileon στις 28 Φεβρουαρίου

Η Ματούλα Ζαμάνη στον πολυχώρο Emileon στις 28 Φεβρουαρίου

Η Ματούλα Ζαμάνη έχει χαρακτηριστεί μια αεικίνητη και δημιουργική μικρή Μαφάλντα που περνάει τις μέρες της μεταξύ Αμοργού, Φολέγανδρου που τραγουδά τη χαρά διασκεδάζοντας τον πόνο, νιώθει και ταξιδεύει με κάθε στίχο της.

Ο κόσμος την λαχταρούσε και την υποστήριζε για χρόνια ως μούσα του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ενώ η παρουσία και η φωνή της έγινε σήμα κατατεθέν του κόσμου που τους ακολουθεί. Τα μουσικά όργανα, οι μελωδίες και οι λέξεις της θυμίζουν καλοκαιρινούς έρωτες, λουλούδια ανθισμένα και απογοητεύσεις που έρχονται και φεύγουν μέσα από πρόσκαιρες ελπίδες και χαμόγελα.

Η Ματούλα Ζαμάνη μετά τον δίσκο της «Nuka» οργώνει την Ελλάδα και παρουσιάζει αυτά που η ίδια αποκαλεί λαϊκοδημοτικά, τραγουδά για το ανέφικτο και όπως η ίδια γράφει υμνεί αχαρτογράφητα συναισθήματα και αλλόκοτους μύθους!

Για την μοιρασιά, τον χορό και τις εκλάμψεις που φέρνουν οι μελωδίες γυρνώντας παντού θα βρεθεί και στο Αγρίνιο για μια σπουδαία εμφάνιση στο τέλος Φεβρουαρίου.
σtο Emileon Music Stage.

Το σπουδαίο μουσικό γεγονός θα γίνει την Παρασκευή 28/02/2020 στις 22.30 και οι κρατήσεις ήδη άρχισαν! Με γενική είσοδο 15 ευρώ και τηλεφωνική κράτηση 12 ευρώ και μαθητικό, φοιτητικό, για ΑμεΑ και ανέργους 10 ευρώ.

Όπως έχει γράψει «Άλλωστε, μόνο τα χάδια και τα φιλιά, ένα χαμόγελο μια αγκαλιά θα μας σώσουν… Κι “Επειδή η αισθητική, είναι η ηθική του μέλλοντος” …Μαζί».
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.30 και για κρατήσεις το τηλέφωνο είναι 26410-55521

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.