Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Ματζουράκης: ευχαριστώ τον κόσμο, τον παροτρύνω να βοηθήσει την ομάδα

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναιτωλικός επισημοποίησε την αποχώρηση του Γιάννη Ματζουράκη από τον πάγκο της ομάδας. Σημειώνει πως “η προσφορά του στον Παναιτωλικό ήταν σημαντική και προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μοναδικός υπεύθυνος για την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών”. Μάλιστα- και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία- στην ανακοίνωση δόθηκε βήμα και στον Γιάννη Ματζουράκη που προέβη σε δήλωση με ευχαριστίες στην ομάδα και τον κόσμο της. Αναλυτικά η ανακοίνωση;

matz-750x350Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την πορεία της ομάδας, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη. Η προσφορά του στον Παναιτωλικό ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε. Ευχόμαστε το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μοναδικός υπεύθυνος για την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και θα ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε ο Παναιτωλικός να επανέλθει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών.
Ο κ. Ματζουράκης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό, έκανε την εξής δήλωση:
Ήρθα στον Παναιτωλικό έχοντας ξεχωριστή εκτίμηση στον πρόεδρο, τους συνεργάτες του, την ομάδα και τον κόσμο της. Κλείνω σήμερα τη συνεργασία μαζί της, έχοντας ακριβώς την ίδια εκτίμηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Φεύγω με τις πιο ωραίες αναμνήσεις κρατώντας στιγμές που λίγες φορές συνάντησα στην πολυετή πορεία μου στο ποδόσφαιρο.
Όπως το χειροκρότημα των φιλάθλων που συνόδευε την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι, που σε λίγες ομάδες είχα εισπράξει μέχρι τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και ταυτόχρονα να τον παροτρύνω να βοηθήσει την ομάδα, που αξίζει τη στήριξή του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Παλιούρας Α.

    Να εισαι καλα Γιαννη για την προσφορά σου στον Παναιτωλικό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.