Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Μαζικά σπεύδουν οι Αγρινιώτες να προσφέρουν «δώρο ζωής» στην Εθελοντική Αιμοδοσία (φωτο)

Μαζικά σπεύδουν οι Αγρινιώτες να προσφέρουν «δώρο ζωής» στην Εθελοντική Αιμοδοσία (φωτο)

Μεγάλη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του κόσμου στην Εθελοντική Αιμοδοσία της Παρασκευής στο Αγρίνιο, με τους πολίτες να προσφέρουν με το αίμα τους «δώρο ζωής» σε συναθρώπους.

Από τις 08:00 το πρωί η Εθελοντική Αιμοδοσία λαμβάνει χώρα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο πρώην Τράπεζας Ελλάδος), με τους πολίτες να σπεύδουν να προσφέρουν αίμα.

Η αιμοδοσία διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας και του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Η αιμοδοσία θα διαρκέσει μέχρι μέχρι 2.30 μ.μ. και τα μέτρα ασφαλείας κατά την είσοδο και την παραμονή των πολιτών στο χώρο τηρούνται αυστηρά.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας, Θύμιος Κομματάς τόνισε: «Ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ Νόμου Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος αιμοδοτών Αγρινίου. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματα τους σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται.»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, Δήμητρα Αβράμπου ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κόσμο για τη συμμετοχή.  Παράλληλα υπογράμμισε ότι αν χρειαστεί η αιμοδοσία μπορεί να διαρκέσει και παραπάνω. Τέλος , ευχαρίστησε με θέρμη τους συνδιοργανωτές της αιμοδοσίας.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.