Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Με δωρεά της οικογένειας του Νίκου Αλιάγα οι καινούριες βρύσες στο Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς

Με δωρεά της οικογένειας του Νίκου Αλιάγα οι καινούριες βρύσες στο Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς

Είναι γνωστό πως ο δημοφιλής και διεθνούς φήμης παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας προβάλλει και στηρίζει τον τόπο της καταγωγής του, την Αιτωλοακαρνανία, αλλά και τη Σταμνά ειδικότερα , τη γενέτειρα της οικογένειας του. Σήμερα έγινε γνωστό πως η οικογένεια του πρόσφερε στο Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς σημαντικό χρηματικό ποσό με το οποίο κατασκευάστηκαν καινούριες βρύσες στο προαύλιο χώρο .

Αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της διεύθυνσης του σχολείου:

Ο Διευθυντής, το Διδακτικό Προσωπικό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και κυρίως οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταμνάς, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την οικογένεια του κ. Νικολάου Αλιάγα από το Παρίσι και συγκεκριμένα τον κ.Νικόλαο Αλιάγα, τη μητέρα του κ. Χαρά Αλιάγα και την αδερφή του κ. Μαρία Αλιάγα, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και προσέφερε μέσω της σχολικής επιτροπής Π.Ε. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο σχολείο μας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, με το οποίο κατασκευάστηκαν καινούριες βρύσες στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας, αντικαθιστώντας τις παλιές που ήταν σε κακή κατάσταση και εφάπτονταν στις τουαλέτες του σχολείου.
Τέτοιες ενέργειες δείχνουν την ευαισθησία και την αγάπη που νιώθουν κάποιοι άνθρωποι, όσο μακριά κι αν ζουν, για τον τόπο καταγωγής τους. Είθε κι άλλοι να γίνουν μιμητές σε τέτοιες ενέργειες που προάγουν το κοινωνικό γίγνεσθαι. ’Αλλωστε όλοι μας περνάμε κάποτε από κάποιο σχολείο και κάτι οφείλουμε σ΄αυτό.

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής του Σχολείου
Λάμπρου Χρήστος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.