Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Με ένα μήνα τιμωρήθηκε ο Παπαδόπουλος για την επίθεση στον Κουτσοσπύρο

Με ένα μήνα τιμωρήθηκε ο Παπαδόπουλος για την επίθεση στον Κουτσοσπύρο

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα λόγω της επίθεσης στον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Νίκου Παπαδόπουλου είχε πάρει αναβολή για σήμερα και όπως έκανε γνωστό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ τιμωρήθηκε με την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα καθώς και με πρόστιμο 7.000 ευρώ. Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμωρήθηκε επίσης με χρηματικό πρόστιμο 9.000 ευρώ. Ο Παπαδόπουλος βάσει κατηγορητηρίου κινδύνευε με αποκλεισμό έως και έξι μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Παπαδόπουλο (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/46/1/9-ιθ από 21/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναιτωλικός: Επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Παπαδόπουλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.