Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Mε όλες τις τιμές η υποδοχή της Αγγελοπούλου αύριο στο Μεσολόγγι

Mε όλες τις τιμές η υποδοχή της Αγγελοπούλου αύριο στο Μεσολόγγι

Πρόγραμμα σαν να είναι…Πρωθυπουργός

Την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου επισκέπτεται αύριο Τρίτη 16-6-2020 και ώρα 17.00, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»  Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.  Πρόκειται για την εξ αναβολής λόγω κορωνοϊού επίσκεψη.

Την κυρία Δασκαλάκη θα καλωσορίσει στον Κήπο των Ηρώων ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, ενώ η ίδια θα συνοδεύεται από το Μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής Ελλάδα 2021 κ. Πασχάλη Κιτρομηλίδη.

Μάλιστα η κυρία Αγγελοπούλου θα ακολουθήσει πρόγραμμα που παραπέμπει σε… πρωθυπουργό. Δείτε το όπως ανακοινώθηκε από τη δημοτική αρχή Μεσολογγίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

17:00: Καλωσόρισμα της Προέδρου από τον Δήμαρχο, κύριο Κώστα Λύρο, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριο Ιωάννη Τσώλο, στον Κήπο των Ηρώων.

17:15: Μετάβαση στο Mουσείο Ιστορίας και Τέχνης – Δημοτική Πινακοθήκη (παλιό Δημαρχείο). Επίσημη υποδοχή της  Προέδρου από τον Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλη της Επιτροπής Διοργάνωσης των εκδηλώσεων του Μεσολογγίου για το 2021.

17:45:Αναχώρηση από την Πινακοθήκη. Περίπατος προς την πλατεία και στάση σε παραδοσιακό μαγαζί.

18:00: Άφιξη με τα πόδια στο παλαιό τυπογραφείο του Μεσολογγίου. Στη συνέχεια, μετάβαση στο παλαιό ποτοποιείο «Τρικενέ». Ξενάγηση 10 λεπτά.

18:10: Επιστροφή στην Δημοτική Πινακοθήκη και μετάβαση οδικώς στο Μουσείο Άλατος. Την Πρόεδρο θα υποδεχτεί ο ιδρυτής του Μουσείου, κύριος Νίκος Κορδόσης.

18:30: Επίσκεψη σε μια Μεσολογγίτικη πελάδα, όπου θα βρίσκονται ψαράδες από τον Συνεταιρισμό του Μεσολογγίου. Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση και θα προσφερθεί μεζές.

19:00:Αποχαιρετισμός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ !! ΔΗΛ.ΕΝΑΣ΄ΠΡΟΕΔΡΟΣ΄΄ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ? ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΕΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ΄΄ΠΡΟΕΔΡΟ΄΄ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ! ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ !!!! CHRISTOS

  2. Εύη

    Ήταν τόσο μεγάλη η προσφορά της κυρίας στη χώρα ώστε μετά το πέρας των Ολυμπιακών αγώνων, η Ελλάδα να χρεοκοπήσει. Τα χρόνια δε της χρεοκοπίας ,η κυρία αυτή ,δήλωνε, ότι δεν την σηκώνει άλλο το κλίμα της μιζέριας εδώ ,και την κοπάνησε για πιο πολιτισμένα μέρη! (Στη μιζέρια αυτή συμπεριλαμβάνονται οι αυτοκτονίες, η μεγάλη φτώχεια των συνανθρώπων μας και οι χιλιάδες μεταναστεύσεις)! Τι μπορείς να πεις για έναν άνθρωπο που μετά απ’ όσα είπε και όσα έκανε, έχει το θράσος να επισκέπτεται το ιστορικό Μεσολόγγι , που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανεξαρτησία της χώρας ,ενώ τα δικά της πεπραγμένα οδήγησαν σε μαρασμο ,υποδούλωση και χρεοκοπία. Δεν θέλουμε άλλη τέτοια συμβολή στην ανάταση (πνευματική ή υλική)του έθνους μας από άτομα ή ομάδες τέτοιου είδους.!Μαζέψτε τα και δρόμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.