Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

«Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε, Γιώργη, κάνε κάτι για τις συνταξούλες»…

«Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε, Γιώργη, κάνε κάτι για τις συνταξούλες»…

Όσοι από πεποίθηση -ή για άλλους λόγους, πιο πρακτικούς -δεν ακούτε ραδιόφωνο του Skai , μια μέρα των ημερών θα το μετανιώσετε που σήμερα, 5/11/2018, χάσατε μια από τις πιο διασκεδαστικές εκπομπές στα χρονικά.

Ο Γιώργης ο Αυτιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή των Νότη και Χιώτη(που είναι διευθυντές του τυπικά!) για να εξηγήσει αυτά που εξηγεί χρόνια. Με τον Ρωμανιά και άλλον έναν, δεν έχει σημασία ποιον. Πάλι ο Γιώργης τόνισε την αδικία που έφεραν τα άτιμα μνημόνια στον κοσμάκη που δεν έφταιγε τίποτε. Αυτά που πολέμησε ο ίδιος τότε παλιά και έκανε τον κόσμο να μην μπορεί να ακούσει παρά μόνο τις πλατείες και τους αγαναχτισμένους.

Τώρα έκρινε κατά πλειοψηφία η Δικαιοσύνη επιστροφή αναδρομικών συντάξεων  και τώρα τρέχει και δεν φτάνει η κυβέρνηση να δει αν πρέπει να γυρίσει πίσω 5, 7 ή 13 δις! Ή μήπως 11 δις που λέει η Εφημερίδα των Συντακτών;

Θα πει κάποιος «αυτοί που έταζαν τα πάντα σε όλους να τα λουστούν τώρα και να ψάξουν να βρουν τα λεφτά». Δεν είναι έτσι, οι ψεκασμένοι και οι Κολοκοτρωναίοι μπορεί να λένε ό,τι θέλουν αλλά δεν χρειάζεται να τα πληρώσουν τα παιδιά μας. Η αλήθεια είναι ότι  τούτη εδώ η Μπανανία έπρεπε να χρεοκοπήσει κανονικά για να γίνει χώρα αλλά θα μπλέκαμε με εμφυλίους, οπότε άστο καλύτερα.

Διότι, φίλε επαγγελματία και συ φίλε επισκέπτη του ΟΑΕΔ, εσείς θα τα πληρώσετε. Καθώς οι προσλήψεις στο τρύπιο Δημόσιο δεν θα σταματήσουν, το  κάθε ευρώ αναδρομικών που θα πάει «στο γεροντάκι να πάρει παιχνιδάκι στο εγγονάκι»(που λέει κι ο Γιώργης ο Αυτιάς), θα βγει από φόρο! Γνωστά αυτά.

Αλλά να επανέλθουμε στον άνκορμαν της οικονομίας που δεν είχε καταλάβει το 2008 ότι χρεοκοπούμε και ούτε κατάλαβε το 2018 πώς και γιατί χρεοκοπήσαμε. Ξεκίνησε, που λέτε, αντάρτικο στον Skai για τα αναδρομικούλια, τα άδικα που τα πλέρωσαν όλα οι συνταξιούχοι μας, όλων των κατηγοριών!

«Γιώργη, μου λένε, κάνε κάτι να τα πάρουμε πίσω, να ζήσουμε ξανά όπως παλιά», είπε de profundis ο καλός δημοσιογράφος. Και βεβαιωθήκαμε όλοι ότι η κανονική χρεοκοπία έρχεται… Αυτή τη φορά δεν τη γλιτώνουμε, διότι ούτε αυτή τη φορά άλλαξε κάτι.

υ.γ. Φωτογραφία για να μην ξεχνιόμαστε…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ;;Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ΄΄.ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΚΑΟΥΑΝΑΚΗΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.