Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ σε πέντε δήμους -Με Παπανικολάου ξανά στο Αγρίνιο

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ σε πέντε δήμους -Με Παπανικολάου ξανά στο Αγρίνιο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Δεκέμβρη, στην Πάτρα,  εκδήλωση με θέμα «Η εκλογική αναμέτρηση για την τοπική περιφερειακή διοίκηση, ισχυρό ΚΚΕ σε όλους τους Δήμους και τις περιφέρειες, οι υποψήφιοι που υποστηρίζουμε σε Δυτική Ελλάδα- Νότιο Ιόνιο».

Την παρουσίαση του θέματος και την ανακήρυξη των υποψήφιων περιφερειαρχών και των δημάρχων  για τη Δυτική Ελλάδα και το Νότιο Ιόνιο έκανε ο Δημήτρης Τζαβάρας, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ .Στην εκδήλωση μίλησαν  ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ο Κώστας Πελετίδης.

“Στην κάλπη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η δυσαρέσκεια κι η οργή των προοδευτικών και αριστερών ανθρώπων για τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, να μην  “ξεθυμάνει” με διοχέτευση της ψήφου σε ψηφοδέλτια – δορυφόρους ή σε άλλα του οπορτουνιστικού φάσματος (ούτε, βεβαίως, προς τη ΝΔ). Να ενισχυθεί η ¨Λαϊκή Συσπείρωση¨ και να έχει εμφανή αύξηση ψήφων, ποσοστών και εδρών”, ανέφερε ο κ. Τζαβάρας.

Υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, όπως και το 2014, θα είναι ο Νίκος Καραθανασόπουλος  (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτή του Κόμματος, οικονομολόγος, 56 ετών).

Στην Αιτωλοακαρνανία ως υποψήφιους δημάρχους , επικεφαλής των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης το ΚΚΕ στηρίζει:

-Στο δήμο Αγρινίου: τον Τίμο Παπανικολάου (Δημοτικό Σύμβουλο, μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Δυτικής Ελλάδας, υπάλληλο ΔΟΥ, 58 ετών)
-Στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας: το Γιώργο Αμαργιανό (εστιάτορα, 35 ετών)
-Στο δήμο Αμφιλοχίας: τον Ηλία Μάλλιο (συνταξιούχο οδοντοτεχνίτη, 60 ετών)
-Στο δήμο Θέρμο: το Χαρίλαο Μπουγά (έμπορο, 54 ετών)
-Στο δήμο  Ξηρόμερο: το Δημήτρη Κομπλίτση (συνταξιούχο του ΟΤΕ, δημοτικό σύμβουλο, 58 ετών)

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και Ναυπακτίας θα ανακοινωθούν προσεχώς, σύμφωνα με το ΚΚΕ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.