Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Με Ποδηλάτο στη δουλειά; Στην πρώτη δεκάδα το Αγρίνιο

Με Ποδηλάτο στη δουλειά; Στην πρώτη δεκάδα το Αγρίνιο

podilatodoyleiaΦαίνεται οι ποδηλάτες της πόλης έχουν πάρει ζεστά το θέμα της χρήσης του ποδηλάτου ακόμα και στην δουλειά. Κατά πολλούς ο όρος “αστικός ποδηλάτης” αναφέρεται ως ένα μεγάλο βαθμό στη χρήση του Ποδηλάτου για βασικές καθημερινές διαδρομές με βασικότερη την εργασία.

Στον παρακάτω σύνδεσμο της ιστοσελίδας “με ποδήλατο στη Δουλειά” εμφανίζεται η κατάταξη των πόλεων που προκύπτει συνδυαστικά με τον πληθυσμό, τα χιλιόμετρα ποδηλασίας και τις διαδρομές.

Για το θέμα αυτό, στην ομάδα της στο facebook η Πανελλαδική Ποδηλατοπορία στο Αγρίνιο αναφέρει διεξοδικά:

“Η κίνησή μας φιλοδοξεί να βοηθήσει το Αγρίνιο να γίνει περισσότερο φιλικό στον άνθρωπο. Ένα πρώτο βήμα έγινε με την διοργάνωση της Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας στην πόλη μας. Καιρός να περάσουμε στο επόμενο!

Το “Με Ποδήλατο στη Δουλειά” είναι ένας φιλικος διαγωνισμός που προσπαθεί να μας παροτρύνει να χρησιμοποιήσουμε το ποδήλατο και για να πάμε στη δουλειά μας. Παράλληλα αναδεικνύει τον ευεργετικό ρόλο του ποδηλάτου στις πόλεις και επιβραβεύει τους εργοδότες που προωθούν το ποδήλατο.

http://biketowork.gr/

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Θα σας πάρει ελάχιστα λεπτά της ώρας και είναι σχεδιασμένη για να είναι διασκεδαστική. Ελάτε να δώσουμε μια σημαντική ώθηση στην καμπάνια και στην χρήση του ποδηλάτου στην πόλη μας!

Αυτή τη στιγμή το Αγρίνιο βρίσκεται στην 7η θέση με 38 διαδρομές. Πρώτη είναι η Ζαχάρω με 12 (που όμως αναλογούν σε 134 ανα 100.000 κατοίκους). Μπορούμε να την ξεπεράσουμε;

Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε εδώ.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.